Ford Trucks’tan HYT Tam Lojistik’e 10 adet F-MAX

Ford Trucks’tan HYT Tam Lojistik’e 10 adet F-MAX

60 yıldır gıda sektöründe önemli yatırımları ile öne çıkan Ege bölgesinin önemli lojistik firmalarından HYT Tam Lojistik, filosunu 10 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Ford Trucks F-MAX ile genişletti. Kurucusu Haluk Tezcan’ın Ege Un Sanayiciler Dernek Başkanı ve Ege Bölge Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yaptığı şirket, bünyesinde Türkiye’nin ve bölgenin önemli gıda firmaları Tezcan Un Gıda A.Ş., Buğdaycı Un...

60 yıldır gıda sektöründe önemli yatırımları ile öne çıkan Ege bölgesinin önemli lojistik firmalarından HYT Tam Lojistik, filosunu 10 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Ford Trucks F-MAX ile genişletti. Kurucusu Haluk Tezcan’ın Ege Un Sanayiciler Dernek Başkanı ve Ege Bölge Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yaptığı şirket, bünyesinde Türkiye’nin ve bölgenin önemli gıda firmaları Tezcan Un Gıda A.Ş., Buğdaycı Un Gıda A.Ş., İzmir Ekmek A.Ş., Egem Un A.Ş., Tezcan Dış Ticaret A.Ş.’yi de bulunduruyor.

HYT Tam Lojistik Manisa Turgutlu’daki tesisinde düzenlenen araç teslimat törenine HYT Tam Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan, HYT Tam Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Tezcan, Ford Trucks Satış Müdürü Murat Bakış, Ford Trucks Satış Bölge Müdürü Orhan Altınbaş, Büyükkarcı Ford Trucks Yönetim Kurulu Başkanı Tümay Büyükkarcı, Büyükkarcı Ford Trucks Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Büyükkarcı, Büyükkarcı Ford Trucks Satış Müdürü Şükrü Yılmaz ve firma çalışanları da katıldılar. Teslimat töreninde Ford Trucks F-MAX’i yerli üretim olması, Eskişehir’de üretilmesi ve yaygın yedek parça ve servis ağı gibi sunulan kapsamlı hizmetlerden dolayı ile tercih ettiklerini vurgulayan Haluk Tezcan’a Ford Trucks yönetimi tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. 

Etiketler :