Ford’un “Her yükte birlikte” filmi izleyicilerle buluştu

Ford’un “Her yükte birlikte” filmi izleyicilerle buluştu

Ford Otosan’ın ağır ticari markası Ford Trucks, yeni marka sloganı “Her Yükte Birlikte”nin iletişim kampanyası kapsamındaki etkileyici filmini izleyicilerle buluşturdu. Dikkat çeken bu yeni reklam filminde, ağır ticari sektörü için bir hikâye yaratılırken; bir TIR şoförünün yol boyunca yaşadıkları ve hissettiği gerçek duygular etkileyici bir dille anlatılıyor. Filmin başrol oyuncusu gerçek bir kamyon sürücüsü ve filmde gerçek ailesiyle rol alıyor.Prodüksiyonu...

Ford Otosan’ın ağır ticari markası Ford Trucks, yeni marka sloganı “Her Yükte Birlikte”nin iletişim kampanyası kapsamındaki etkileyici filmini izleyicilerle buluşturdu. Dikkat çeken bu yeni reklam filminde, ağır ticari sektörü için bir hikâye yaratılırken; bir TIR şoförünün yol boyunca yaşadıkları ve hissettiği gerçek duygular etkileyici bir dille anlatılıyor. Filmin başrol oyuncusu gerçek bir kamyon sürücüsü ve filmde gerçek ailesiyle rol alıyor.

Prodüksiyonu Kala Film tarafından yapılan filmin çekimleri, İstanbul, Sakarya, Adana, Kayseri, Niğde olmak üzere 5 farklı şehirde, 70 kişilik bir ekip tarafından 8 günde tamamlanırken, yönetmen koltuğunda Fatih Kızılgök yer aldı.

Ford Trucks yeni sloganı Her Yükte Birlikte reklam filmini https://www.youtube.com/watch?v=Ciqv7n1WrTM linkinde izleyebilirsiniz. 

FORD TRUCKS KÜNYE

Reklamveren: Ford Trucks

Reklamveren Temsilcisi: Serhan Tufan, Armağan Hazar, Hande Şengül, Banu Tepe Sayan

Reklam Ajansı: Happy People Project

Yaratıcı Grup: Yaşar Akbaş, Güven Haktanır, Erhan Başaran, Selçuk Akyüz, Tolga Özbakır, Cihan Önder, Mert Sönmez

Stratejik Planlama: Emel Göker, Mert Soyal, N. Özlem Akbaş   

Müşteri İlişkileri: Orçun Onural, Tunç Alankaya, Itır Süzer, Sevdam Kocaoğlu

Medya Ajansı: Mindshare

Ajans Prodüktörü: Nevra Aydın, Ezgi Soysal

Prodüksiyon Şirketi: Kalafilm

Yönetmen: Fatih Kızılgök

Yapımcı: Hazer Baycan – Serkan Tırmık

Post Prodüksiyon: ABT İstanbul

d.o.p: Soykut Turan

Müzik: Ömer Ahunbay

Kullanılan Mecralar: TV, Radyo, Outdoor, İnternet 

Etiketler :