“Frigoda lideriz, bu yıl 2 bin adet treyler satmayı hedefliyoruz”

“Frigoda lideriz, bu yıl 2 bin adet treyler satmayı hedefliyoruz”

2016 yılının ilk 6 aylık döneminde yurtiçi ve yurtdışı satışlarını toplam yüzde 65 oranında artıran Krone, Türkiye treyler sektöründeki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor.

Treyler sektöründe bir yılı aşkın süredir Türkiye’de tek başına faaliyet gösteren Krone Ticari Araçlar, yatırımları ve artan satış grafiğiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. İzmir’de 10 bin adetlik üretim kapasitesiyle iç pazarın yanında 15’den fazla ülkeye ihracat da gerçekleştiren Krone, son olarak Gebze’de toplamda 10 bin metrekareyi bulan bir alanda satış sonrası ve ikinci el hizmeti vermeye başladı.

TÜRKİYE’NİN EN ÇOK TERCİH EDİLEN İKİNCİ TREYLER MARKASI OLDU

Doğrudan satış hizmetiyle tüm Türkiye genelinde müşterilerinin çözüm ortağı olan Krone, 2016 yılının ilk 6 ayında 994 adet treyler satışı gerçekleştirerek geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yurtiçi ve yurtdışı satışlarını toplam yüzde 65 oranında artırdı. Krone, yurtiçi satışlarında ise yüzde 16’lık pazar payıyla Türkiye’deki treyler markaları arasında en çok tercih edilen ikinci treyler markası oldu.

FRİGODA LİDER!

İzmir’den tüm dünyaya treyler ihracatı da yapan Krone, 2016 ilk 6 aylık dönemde 2015’in ilk 6 ayına göre ihracatını da yüzde 400 oranında artırarak bir rekora imza attı. Krone, yüksek güvenlik özellikleri ve dayanıklılığıyla ön plana çıkan Cool Liner modeliyle frigorifik araç kategorisinde ise yurtiçi ve yurtdışı satış toplamında en çok satış yapan marka oldu. Krone Cool Liner modeli ile ilk 6 ayda toplam 135 adetlik satış gerçekleştirdi.

SEMİH PALA: “TÜRKİYE’DE KALICIYIZ”

Bir yıllık süreçte yapılanma çalışmalarının yanı sıra üretim, satış ve ihracatlarının da hızla devam ettiğini belirten Krone Trailer Int. Genel Müdürü Semih Pala, bu yıl için hedefledikleri satış adedinin 2 bin olduğunu belirterek, “Artan satış ve ihracat grafiğimiz, Krone’nin Türkiye’ye yatırım yapmakta ne kadar doğru bir karar verdiğinin kanıtıdır. Yılın geri kalanında da satışlarımızı yükseltmeye devam edeceğiz. Türkiye’ye ve sektöre verdiğimiz değer ve duyduğumuz güven ile Türk treyler sektöründe uzun vadede yer almak istiyoruz“ dedi.  

Etiketler :