gelal'dan Nakliye ve Evden Eve Taşımacıların ‘Boş Dönme’ Sorununa Çözüm

gelal'dan Nakliye ve Evden Eve Taşımacıların ‘Boş Dönme’ Sorununa Çözüm

gelal, teknolojinin gücünü kullanarak binlerce taşımayı aynı yöne giden sürücülerle bir araya getiriyor. Nakliye ve evden eve taşımacıları uygulama üzerinden gideceği yöne yük buluyor. Filo yöneticileri tüm araçlarını uygulama üzerinden ücretsiz olarak canlı takip edebiliyor.

Değişen dünya ve gelişen teknoloji ile birlikte geleneksel taşımacılık faaliyetlerinde de dijital dönüşüm başladı. Sektörün ihtiyaçları doğrultusunda yeni bir iş modeli doğdu. gelal uygulaması lojistik sürecin tamamını tek bir ekrandan yönetme imkanı sunuyor. 

Nakliye filosu yöneticileri, uygulama üzerinden tüm işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyor. Günümüz koşullarında belirli çalışma saatleriyle yapılan teslimatların dışında, gün ve saat sınırlaması olmaksızın araçlara binlerce taşıma bulmak mümkün hale geliyor. Filo yöneticisi, harita üzerinden araçlarını ve sürücülerini anlık görebiliyor. Uygulama ile bölgesel yığılmaların dengede tutulması ve sektöre hız kazandırılması hedefleniyor.

gelal’da Teklif Vermek, Üyelik Ücreti ve Pazarlık Yok

İhalesiz ve pazarlıksız yük bulma fırsatı sunan uygulama ile verimliliğin artırılması hedefleniyor. Uygulamaya tüm nakliye ve evden eve taşıma firmaları ücretsiz olarak üye olabiliyor. 

Nakliye sürücülerinin en çok şikayet ettiği konuların başında gelen “boş dönme” sorununa da çözüm getiriliyor. Sevkiyat için gidilen adresten dönerken de aracın tamamına ya da boş kalan yere taşıma bulmak mümkün. Parsiyel taşımacılığına yeni bir yaklaşım getiren uygulama sayesinde, daha çok yük daha hızlı bulunabiliyor. Taşımacılar, gideceği yere ulaşmadan dönüş taşımasını bile garantileme imkanına erişiyor. Kazançlar teslimat sonrası ilk Salı ya da Perşembe günü taşımacıların hesabına yatırılıyor. Gelal taşımacı uygulamasına kayıt oluşturan nakliye firmaları, iş modelinde herhangi bir değişikliğe gitmeden, ilave araç ve personel yatırımı yapmadan, yeni nesil taşıma modeliyle tanışma imkanı buluyor.

Uygulamanın Sektöre Katkıları Nelerdir?

Operasyonel faaliyetlerin hızlanması konusunda filo yöneticilerine kolaylık sağlayan uygulama, lojistik sektöründe yaşanan sorunların tümüne yenilikçi çözümler sunuyor. gelal Taşımacı uygulaması üzerinden yük ve eşya taşımacılarının takip ve denetimi canlı olarak haritadan yapılabiliyor.

Uygulamanın sektöre katkıları şu şekilde sıralanıyor: 

-Tüm operasyonel faaliyetleri hız kazanması

-Türkiye’nin her şehrinde daha çok müşteriye ulaşma imkânı

-Yatırım yapmadan farklı alanlara açılma fırsatı

-Filoyu tam kapasite çalıştırabilme ve tek ekrandan yönetim kolaylığı

-Yeşil lojistik taahhüdü olan firmalar ile çalışma fırsatı

-Reklam ve pazarlama gideri olmadan atıl kapasiteye müşteri bulunması,

-İhalesiz, teklifsiz ve tahsilat sorunu olmadan çalışabilme,

-7/24 Çağrı merkezi desteği

-Onaylanmış profillerce girilmiş, teyit edilmiş yükler.

Araçlar Sisteme Nasıl Kaydedilir?

Nakliye araçları gelal taşımacı uygulaması ya da gelal taşımacı web sitesi üzerinden kolaylıkla eklenebiliyor. Araçları eklemek için profil bilgileri doldurulduktan sonra, şirket profili oluşturuluyor. 

Nakliye filosunu sisteme kaydetmek isteyen filo yöneticileri, gelal.com web sitesi üzerinden şirket profili oluşturarak araç bilgilerini ekliyor. Eklenen aracın belgeleri de sisteme yükleniyor. Onay süreci tamamlandığında sisteme kayıt tamamlanmış oluyor.

Etiketler :