Genç Forwarder Yarışması 2017 İçin Başvurular Başladı

Genç Forwarder Yarışması 2017 İçin Başvurular Başladı

FIATA ile TT Club işbirliğiyle düzenlenen ve uluslararası lojistik sektörünün en saygın etkinlikleri arasında sayılan "Uluslararası Genç Forwarder Yarışması" için başvurular başladı. Taşımacılık ve lojistik sektöründe tercihen en az 2 yıl deneyimli, 18 - 32 yaş arasında tüm genç forwarderlara açık olan yarışmada, Türkiye adına başvuracak adayların değerlendirmeleri UTİKAD tarafından yapılacak. Seçilen en başarılı proje Türkiye adayı olarak FIATA'ya...

FIATA ile TT Club işbirliğiyle düzenlenen ve uluslararası lojistik sektörünün en saygın etkinlikleri arasında sayılan "Uluslararası Genç Forwarder Yarışması" için başvurular başladı. 

Taşımacılık ve lojistik sektöründe tercihen en az 2 yıl deneyimli, 18 - 32 yaş arasında tüm genç forwarderlara açık olan yarışmada, Türkiye adına başvuracak adayların değerlendirmeleri UTİKAD tarafından yapılacak. Seçilen en başarılı proje Türkiye adayı olarak FIATA'ya bildirilecek ve değerlendirmeler sonucu önce bölgesel birinciler daha sonra ise uluslararası birinci belirlenecek.

Üye firmalarımızda faaliyet gösteren genç forwarderlar arasından seçilecek Türkiye adayına UTİKAD tarafından 1000 TL değerinde hediye çeki verilecek.

Uluslararası Genç Forwarder Yarışması katılımcıları için proje konu rehberi EK - 1'de, aday bilgi formu EK - 2'de yer almakta olup, yarışmaya katılmak isteyen adayların aday bilgi formu ve proje konularını en geç 15 Aralık 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar [email protected] adresine iletmeleri gerekiyor. 

>Geçtiğimiz yıl FIATA tarafından düzenlenen Uluslararası Genç Forwarder Yarışması’nda Türkiye’yi  Öznur Kılıçaslan (fotoğrafta) temsil etmişti.

Etiketler :