Goodyear’a Ödül!

Goodyear’a Ödül!

Goodyear’ın Vector 4Seasons lastikleri; İngiltere’nin önde gelen otomotiv dergisi ‘Auto Express’ tarafından gerçekleştirilen dört mevsim lastik testinde etkileyici ve kusursuz bir performans sergiledi.

Goodyear, İngiltere’nin önde gelen otomotiv dergiri “Auto Express” tarafından ikinci kez düzenlenen dört mevsim lastik testinde yine galip geldi. Islak, kuru ve karlı zemin dahil olmak üzere birçok farklı koşulda Auto Express dergisinin teknik ekibi tarafından testlere tabi tutulan lastikler arasında Goodyear Vector 4Seasons, rakiplerini geride bırakarak bir kez daha en iyi performansı sergileyen dört mevsim lastiği oldu.

Goodyear Vector 4Seasons lastikleri, ıslak ve karlı zeminde frenleme ve yol tutuşu ile ıslak zeminde kayma, yuvarlanma direnci ve kabin içi gürültü testlerinden tam not aldı. Vector 4Seasons lastikleri; ıslak zemindeki fren testinde rakiplerini  geride bırakarak, iki metre daha kısa frenleme performansıyla, ıslak zemin koşullarında birinciliği elden bırakmadı.

Lastikleri “Auto Express” dergisi adına test eden Kim Adams, "Yaptığımız testlerde en üst sırada yer alabilmek için, tüm değerlendirmelerimizde dengeli bir performans sergilemek gerekiyor. Goodyear’ın dört mevsim lastikleri Vector 4Seasons, bu noktada başarılı oldu. Bu ürünün dört mevsime uygun kış lastiği ekolünden olduğuna hiç şüphe yok. Ayrıca; ıslak ve kuru zemin testlerinde de galibiyeti elden bırakmadı. Yeni nesil Vector 4Seasons lastikleri, yağışlı ve karlı hava koşullarında gerçekten güvenli ve her alanda başarılı bir ürün" dedi.

EMEA Goodyear Marka Direktörü Martijn de Jonge, "İngiltere’nin önde gelen otomotiv dergisi Auto Express tarafından yapılan testlerde alınan bu sonuçların; Goodyear Vector 4Seasons ailesinin en yeni üyesinin performansını doğruladığını görmek bizleri çok memnun ediyor. Yeni nesil Vector 4Seasons lastikleri; ıslak, buzlu ve karlı zemin gibi zorlayıcı koşullar başta olmak üzere tüm yol ve hava koşullarında kusursuz performans sağlıyor” dedi.

Etiketler :