Gülnihal Yegane yazdı... "Lojistikte söz vermek ve sözünü tutmak"

Gülnihal Yegane yazdı... "Lojistikte söz vermek ve sözünü tutmak"

Trigron Kargo Lojistik‘in kurucusu Gülnihal Yegane, resmi internet sitesinde ise kaleme aldığı yazısı ile lojistiğin en önemli noktalarından birinin “söz” olduğunun altını çiziyor.İşte Gülnihal Yegane’nin yazısı:Her şey bir fikirle başlar..Uzun uğraşlar sonucu ürün geliştirirsiniz, onu tanıtırsınız ve pazarlarsınız.. sonuç satışla bittiğinde değmeyin keyfinize..Ama o da ne?Ürününüz müşterinize nasıl gidecek?Kendi el emeği göz nurunuzla ortaya...

Trigron Kargo Lojistik‘in kurucusu Gülnihal Yegane, resmi internet sitesinde ise kaleme aldığı yazısı ile lojistiğin en önemli noktalarından birinin “söz” olduğunun altını çiziyor.

İşte Gülnihal Yegane’nin yazısı:

Her şey bir fikirle başlar..

Uzun uğraşlar sonucu ürün geliştirirsiniz, onu tanıtırsınız ve pazarlarsınız.. sonuç satışla bittiğinde değmeyin keyfinize..

Ama o da ne?

Ürününüz müşterinize nasıl gidecek?

Kendi el emeği göz nurunuzla ortaya çıkardığınız ürün ya eksik, bozuk, ya da kırık bir şekilde teslim edilirse? Üstelik de yüksek bir taşıma maliyetine? Zaman mı? Eğer zamanında yerine ulaşmazsa ya ürününüz bozulursa?

İşte tam da burada devreye girer lojistik.. Pazarlamayı tamamen destekleyici, tüm bu sorularınızı cevaplayan, endişelerinizi ortadan kaldıran bir faaliyettir.. Eski zamanların deyimiyle FİZİKSEL DAĞITIM dır..

Ürününüzü pazarlarken müşteri adaylarınıza istedikleri malı  istedikleri miktar ve kalitede, istedikleri zamanda ve istedikleri fiyattan, istedikleri yerde teslim etmeye söz verdiniz mi? Efendim?

Evet, verdiyseniz SÖZ NAMUSTUR atasözünün anlamını biliyorsunuz demektir. Dürüstseniz, geleceğe yatırım yapmaksa hedefiniz, bir de üstüne prensipleriniz varsa bu sözü yerine getirmek için elinizden geleni yaparsınız. Peki bunu yerine getirmek için hazırlığınız, donanımınız, iyi niyetiniz ve kabiliyetiniz var mı? Ya yerine getiremezseniz? İtibarınız nice olur?

Lojistik size itibarınıza zarar vermemek hatta daha da sağlamlaştırmak üzere stratejileri ile birlikte katkıda bulunur. İyi bir lojistik destek ile orta ve uzun vadeli planlarınızda, müşterilerinize siparişlerinizi karlı ve onları da tatmin edecek şekilde ulaştırma işlerini planlar. Uluslararası alanda çalışan lojistik firmaları ürünlerinizi gerektiğinde  multimodal taşıma şekilleriyle her zorluğu aşarak, bütün bilgi ve deneyimlerini kullanarak o sözü yerine getirmenizin en büyük destekçisidir.

Bu nedenledir ki Lojistik aynı zamanda söz vermek ve sözünü tutmaya eşdeğerdir…

 Siz ne dersiniz?

Etiketler :