İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı’ya “Sektör Üstün Hizmet Ödülü”

İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı’ya “Sektör Üstün Hizmet Ödülü”

Kaptanlar Kulübü'nün organize ettiği Ulaştırma Platformu: Panel ve Ödül Töreni'nde İBB Genel Sekreteri Dr.Hayri Baraçlı’ya “Sektör Üstün Hizmet Ödülü” takdim edildi. 9 Ekim’de İTÜ ARI Teknokent'te “Elektrikli ve Otonom Araçlar” paneli ile başlayan etkinlik, şehirlerarasından kentiçine servisten turizme kadar karayolu yolcu taşımacılığının liderlerinin katılımıyla gerçekleşti.

İTÜ ARI Teknokent'te düzenlenen “Ulaştırma Platformu: Panel ve Ödül Töreni” etkinliğinde, sektörün önde gelen federasyon ve firma yöneticileri biraraya geldi. Şehirlerarasından turizme, servisten kentiçine kadar sektörün önde gelen yöneticilerinin katıldığı törende, İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı’ya “Sektör Üstün Hizmet Ödülü” takdim edildi. Ulaştırma Platformu’nun 4 yıldır düzenlediği ve her sene sadece bir kişiye verilen Sektör Üstün Hizmet Ödülü, 2018 yılı için İBB Genel Sekreteri ve eski İETT Genel Müdürü Dr.Hayri Baraçlı’ya verildi. Ödülün ardından, İETT Genel Müdürü olduğu dönemden bugüne, kentiçi yolcu taşımacılığı kapsamında, yeni ihale modelinden kaptanların eğitimlerine kadar gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgiler paylaşan Baraçlı; “Kaptanlar Kulübü ve Ulaştırma Platformu başta olmak üzere, bu ödüle layık gören sektör yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ederim.” “Elektrikli ve Otonom Araçlar” paneli ile başlayan etkinlikte, panelin moderatörü TEHAD Başkanı Berkan Bayram ve panelin konuşmacıları CNNTürk’ten Ozan Onat, ABB’den Metin Uçar ve Mutlu Akü’den Doç.Dr.Muhsin Mazman bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.

Törende ayrıca; Otokar Servis, Temsa Kentiçi, Hankook Şehirlerarası ve Turizm Ayın Kaptan Şoförleri olmak üzere toplam 4 kategoride Ayın Kaptan Şoförü ödülleri verildi. Ödül alan kaptanlar şu isimlerden oluşuyor:

HANKOOK Şehirlerarası Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:

-Servet Katran – Can Diyarbakır

-Ahmet Fidan – Metro

-Murat Yıldız – Pamukkale

 

Otokar Servis Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:

-Muhammet Akbaş – Aytur

-Ali Kalyon – Kalyon Servis

-Batuhan Duru – Aytur

 

Temsa Kentiçi Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:

-Yaşar Arslan – İETT

-Ramazan Uslu – İETT

-Ahmet Demir – İETT

 

Turizm Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:

-Caner Özçetin – Flex Tur

-Birol Özgüven - Türkkan

-Selçin Alibaş - Altur

Etiketler :