İDO dış hat biletlerinde yüzde 25 indirim

İDO dış hat biletlerinde yüzde 25 indirim

Online bilet satışı yapan www.govego.com, İDO’nun yeni satış kanallarına dahil oldu ve Şubat ayı boyunca tüm İDO dış hat biletlerinde yüzde 25 indirim sunmaya başladı.“Promosyon,  Business, Ekonomi ve VIP Bilet” sınıfı olmak üzere tüm bilet sınıflarında geçerli olan yüzde 25 indirim kampanyası ile 1 Mart tarihine kadar indirimli İDO yolculuğu yapmak mümkün.  Ayrıca indirimli biletler www.govego.com adresinden olduğu gibi govego mobil uygulamasından da edinilebiliyor.İDO,...

Online bilet satışı yapan www.govego.com, İDO’nun yeni satış kanallarına dahil oldu ve Şubat ayı boyunca tüm İDO dış hat biletlerinde yüzde 25 indirim sunmaya başladı.

“Promosyon,  Business, Ekonomi ve VIP Bilet” sınıfı olmak üzere tüm bilet sınıflarında geçerli olan yüzde 25 indirim kampanyası ile 1 Mart tarihine kadar indirimli İDO yolculuğu yapmak mümkün.  Ayrıca indirimli biletler www.govego.com adresinden olduğu gibi govego mobil uygulamasından da edinilebiliyor.

İDO, gerek kendi www.ido.com.tr internet sitesi, gerekse İDO mobil uygulaması, İDO çağrı merkezi, gişeleri, acenteleri ve tüm online satış kanallarıyla birlikte yolcularına çok farklı seçenekler sunuyor. İDO, www.govego.com adresini de online kanalları arasına katarak, hem seçeneklerini genişletmiş hem de dileyen yolcularına fiyat avantajı sağlamış oldu.

Kampanya kapsamında sunulan yüzde 25 indirim, İDO’nun aşağıdaki bütün dış hatlarında gidiş/ dönüş, araçlı/araçsız yolculuklarda geçerli:

  • Yenikapı-Yalova Hızlı Feribot hattı
  • Pendik-Yalova Hızlı Feribot hattı
  • Yenikapı-Bursa Hızlı Feribot hattı
  • Yenikapı-Bandırma Hızlı Feribot hattı
  • Kartal-Yalova Deniz Otobüsü hattı
  • Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü hattı
  • Kadıköy-Yenikapı-Armutlu T.K.-Armutlu-Bursa Deniz Otobüsü hattı
  • Bostancı-Yenikapı-Bandırma Deniz Otobüsü Hattı

Sadece govego.com üzerinden yapılacak işlemlerde geçerli olan yüzde 25 indirim kampanyası dahilinde, satın alınan biletlerde kullanıcılardan online hizmet bedeli de alınmıyor. 

Etiketler :