"İntermodal"a odaklanacak, 4 farklı aracıyla Logitrans'ta sahne alacak

"İntermodal"a odaklanacak, 4 farklı aracıyla Logitrans'ta sahne alacak

Tırsan Treyler, 16-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda intermodal taşımacılık zincirinde kara, hava ve su olmak üzere, lojistik operasyonlarının her alanına hitap eden ürünleri; Talson TAG FNA, TTG TAL, Kässbohrer SHG.L ve Tırsan Perdeli Mega Semi treylerleri müşterilerinin beğenisine sunuyor olacak.Tırsan Perdeli Mega Semi-Treyler – Intermodel taşımacılıkta fark yaratan Tırsan, Mega semi-treylerler...

Tırsan Treyler, 16-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda intermodal taşımacılık zincirinde kara, hava ve su olmak üzere, lojistik operasyonlarının her alanına hitap eden ürünleri; Talson TAG FNA, TTG TAL, Kässbohrer SHG.L ve Tırsan Perdeli Mega Semi treylerleri müşterilerinin beğenisine sunuyor olacak.

Tırsan Perdeli Mega Semi-Treyler – Intermodel taşımacılıkta fark yaratan Tırsan, Mega semi-treylerler için Tren Yükleme Sistemi opsiyonu sunuyor. "e-f-g-i" Vagon tipleri ve P400 tünel tiplerine uyumlu olan Tren Yükleme Sistemi’nde 2 x 2 adet Tren Vinç Bağlantı noktası ile Tren Yükleme için özel tasarlanan dingil hava yastıkları bulunuyor. Tırsan Perdeli Mega’da yük güvenliği K-fix sistemi ile sağlanıyor. K-fix, 236 farklı noktadan yük bağlama olanağı sunuyor. Televre üzerinde tüm araç boyunca yer alan her biri 2,5 ton yük direncine dayanıklı bağlama noktaları ile kapakları çıkarmadan ve aracın iç genişliğinden ödün vermeden yüklüyor, Code XL standartlarına uygun olarak emniyet altına alınabiliyor. Ayıca Tırsan Perdeli Mega’nın şasi ve panellerinin çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde araç 10 yıl paslanmazlık garantisi altına alınıyor.

Talson FNA Sınıfı Hava Kargo Taşıyıcı, TAG FNA – Avrupa’da hava kargo taşımacılığı segmentinde pazar lideri olan Talson TAG FNA, özel tasarım FNA sınıfı ATP sertifikalı hava kargo treyleridir. TAG FNA hafif ve yalıtımlı üst yapısı sayesinde 0°C ve +120°C sıcaklıklarda güvenli taşıma yapıyor. Talson TAG FNA standart olarak Avrupa Birliği’nin üstyapı ve yük güvenliği mevzuatı olan Code EN 12642 XL standardına sahip.  

Talson Tekstil Taşıyıcı Mega, TTG TAL  – Talson Kutu, değerli kargoların taşınmasında gerekli güvenlik özellikleri ile müşterilerine tam emniyet imkanı sunuyor. Ayrıca sahip olduğu e-f-g tren taşıma özelliği sayesinde intermodal taşımacılıkta da müşterilerine avantaj sağlıyor. Üzerinde 10 binden fazla yük sabitleme ve askı çubuğu takılabilecek slot bulunan Talfix® paneller; yük sabitleme sistemi ve çift kat olarak da kullanılabiliyor. Talson’un kendinden destekli üst yapısı ve kataforez kaplamalı (KTL) hafif şasisi daha fazla yükleme kapasitesi sağlarken, en zorlu koşullarda dahi sağlamlık ve güvenilirliği ile öne çıkıyor.

Kässbohrer Konteyner Taşıyıcı K.SHG.L– 45 ft konteyner taşımacılığı için geliştirilen K.SHG.L aracı, aynı zamanda C45 – C55 arası swapbody taşımacılığı da gerçekleştirilebiliyor. Kässbohrer Konteyner Taşıyıcı, sahip olduğu bu özellikler sayesinde konteyner taşımacılığı alanında müşterilerine üstün performans avantajı sunuyor. Öte yandan hafif şase teknolojisi, 3.900 kg’nin altında ağırlığı ve yüksek yükleme kapasitesiyle de daha az yakıt tüketimi sağlıyor. Kässbohrer konteyner taşıyıcı, akıllı dizaynı sayesinde 4 kilit özelliği ile kolaylıkla konteyner yüklemesi yapılabilirken aynı zamanda maksimum güvenlikte sağlanıyor. Öte yandan ön konteyner kilitlerinin konumlandırılabilir olması ise 40 ile 45 ft.’lik konteyner geçiş operasyonlarında da kolaylık sunarken, uzaya bilen deve boyu ihtiyacını da ortadan kaldırıyor.

Etiketler :