Intertraffic İstanbul Fuarı Başladı!

Intertraffic İstanbul Fuarı Başladı!

Türk ulaşım sektörünü 18 yıldır biraraya getiren Intertraffic İstanbul, 24-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyarete açıldı. Bu yıl 30 ülkeden 200’ün üzerinde katılımcının yer aldığı Intertraffic İstanbul’a, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere İran, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Rusya ve Türki Cumhuriyetler gibi 90’dan fazla ülkeden 6.000’i aşkın ziyaretçi bekleniyor.

Ulaşım sektörünü iki yılda bir İstanbul’da buluşturan Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı,  Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Laçin Akçay, Ulaştırma Bakanlığı Strateji Geliştirme Dairesi ve AUSDER Başkanı Erol Yanar, İBB Genel Sekreteri Dr.Hayri Baraçlı, Fas Rabat Belediye Başkan Yardımcısı Amine Sadak, RAI Amsterdam CEO’su Bas Dalm ve UBM EMEA (Istanbul) Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Tığlıoğlu’nun katıldığı törenle ziyarete açıldı.

Organizatör Rai Amsterdam ve UBM NTSR tarafından 24-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında  İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı’nda 30 ülkeden 200’ün üzerinde katılımcı yer alıyor. Fuara başta Avrupa ülkeleri olmak üzere İran, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Rusya ve Türki Cumhuriyetler gibi 90’dan fazla ülkeden 6.000’i aşkın ziyaretçi bekleniyor. T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma, Özel İdareler, Belediyeler, Müteahhit, Proje ve Danışmanlık Firmaları ve ulaştırma alanında faaliyet gösteren tüm üreticilerin hem katılımcı hem de ziyaretçi profili olarak yer alacağı Intertraffic İstanbul’da, akıllı ulaşım sistemleri, trafik güvenliği, trafik yönetimi ve planlaması, park sistemleri, ulaşım altyapı sistemlerine dair geliştirilen en son ürün, hizmet ve projeler tanıtılacak.