İstanbul-İzmir Otoyolu inşaatında çalıştırmak için 30 adet Ford Trucks aldı

İstanbul-İzmir Otoyolu inşaatında çalıştırmak için 30 adet Ford Trucks aldı

İnşaat sektöründe çok sayıda ulusal ve uluslararası dev projeye imza atan Tunacan İnşaat, araç filosunu, İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşımı 3.5 saate indirecek İstanbul-İzmir Otoyolu projesinde kullanmak üzere 30 adet Ford Trucks ile genişletti. Tunacan İnşaat’ın satın aldığı Ford Trucks araçlarla birlikte filosundaki Ford Trucks kamyon sayısı 55'e yükseldi.Tunacan İnşaat filosuna kattığı 30 adet Ford Trucks 4142D inşaat kamyonunu, Türkiye’nin en önemli...

İnşaat sektöründe çok sayıda ulusal ve uluslararası dev projeye imza atan Tunacan İnşaat, araç filosunu, İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşımı 3.5 saate indirecek İstanbul-İzmir Otoyolu projesinde kullanmak üzere 30 adet Ford Trucks ile genişletti. Tunacan İnşaat’ın satın aldığı Ford Trucks araçlarla birlikte filosundaki Ford Trucks kamyon sayısı 55'e yükseldi.

Tunacan İnşaat filosuna kattığı 30 adet Ford Trucks 4142D inşaat kamyonunu, Türkiye’nin en önemli ulaşım projelerinden biri olan İstanbul-İzmir Otoyolu’nun Gebze-Orhangazi-İzmir kesiminde süren inşaat çalışmalarına destek olmak amacıyla kullanacak. 24 Kasım’da düzenlenen araç teslimat töreninde Ford Trucks yönetimi tarafından Tunacan İnşaat’a plaket takdim edilirken, 30 adet Ford Trucks 4142D inşaat kamyonu da firmaya teslim edildi. Törene, Tunacan İnşaat Genel Müdürü Ferhat Tuna, Ford Trucks Satış Bölge Müdürü Mete İnceer, Ford Trucks Bayisi Büyükkarcı Otomotiv Satış Müdürü Şükrü Yılmaz ile Satış Danışmanı Ulaş Karabiber katıldı. 

Etiketler :