İşte Türkiye'nin en çok hizmet ihracatı yapan lojistik firmaları...

İşte Türkiye'nin en çok hizmet ihracatı yapan lojistik firmaları...

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması'nın ikincisini açıkladı. THY, 2016 rakamlarına göre yapılan bu yılın sıralamasında da birinci oldu. THY, 2016'daki 37,3 milyar dolarlık hizmet ihracatının 7 milyar dolarını gerçekleştirdi.İlk 10'da THY'nin ardından sırasıyla Polimeks, Pegasus, Yapı Merkezi, SunExpress, Netlog Lojistik, TAV Havalimanları, Rönesans Holding, Atlasjet ve Gap İnşaat yer aldı. Araştırmanın...

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması'nın ikincisini açıkladı. THY, 2016 rakamlarına göre yapılan bu yılın sıralamasında da birinci oldu. THY, 2016'daki 37,3 milyar dolarlık hizmet ihracatının 7 milyar dolarını gerçekleştirdi.

İlk 10'da THY'nin ardından sırasıyla Polimeks, Pegasus, Yapı Merkezi, SunExpress, Netlog Lojistik, TAV Havalimanları, Rönesans Holding, Atlasjet ve Gap İnşaat yer aldı. 

Araştırmanın "Yük Taşımacılığı ve Lojistik Hizmetleri" kategorisinde ise ilk 12 aşağıdaki şekilde gerçekleşti. Araştırmanın tamamına ve Yük Taşımacılığı ve Lojistik Hizmetleri" kategorisindeki 208 firmanın tam sıralamasını Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Etiketler :