Isuzu, Karadeniz’de yılın ilk teslimatlarını gerçekleştirdi

Isuzu, Karadeniz’de yılın ilk teslimatlarını gerçekleştirdi

Anadolu Isuzu, Samsun Yetkili Araç Satış Bayisi FLK Motorlu Araçlar  ile yılın ilk teslimatlarını Karadeniz Bölgesi’nde gerçekleştirdi. Her segmentte farklı müşterilere yapılan teslimatlar ile adeta Karadeniz çıkarması yapan Anadolu Isuzu, FLK Motorlu Araçlar ile  Karadeniz Bölgesi’nin önemli dağıtım lojistik firması Turanlar A.Ş’ye 10 adet Isuzu N Wide, personel taşımacılığı ve araç kiralama hizmeti veren Aypa 55’e 4 adet D-Max, Samsun Havalimanı taşımalarını...

Anadolu Isuzu, Samsun Yetkili Araç Satış Bayisi FLK Motorlu Araçlar  ile yılın ilk teslimatlarını Karadeniz Bölgesi’nde gerçekleştirdi. Her segmentte farklı müşterilere yapılan teslimatlar ile adeta Karadeniz çıkarması yapan Anadolu Isuzu, FLK Motorlu Araçlar ile  Karadeniz Bölgesi’nin önemli dağıtım lojistik firması Turanlar A.Ş’ye 10 adet Isuzu N Wide, personel taşımacılığı ve araç kiralama hizmeti veren Aypa 55’e 4 adet D-Max, Samsun Havalimanı taşımalarını yapan BAFAŞ’a 8 adet Novo Lux teslim etti.

Teslimat töreni bugün, Isuzu’nun Samsun Yetkili Araç Satış Bayisi FLK Otomotiv merkezinde gerçekleşti. Teslimat törenine  Anadolu Isuzu Satış Pazarlama Direktörü Fatih Tamay,  Satış Direktörü Tunç Karabulut, Pazarlama Müdürü Şebnem Uygurtürk,Kamyon Satış Şefi Atakan Gürler, Otobüs Satıs Şefi Onur Çetinkaya, Pick-up Satış Şefi Arif Bugeker ve  Felek Otomotiv Sahibi Cem Şefik Felek ile Otobüs Satış Müdürü  Fatih Aydın katıldı.

FATİH TAMAY: “OTOMOTİV SEKTÖRÜNÜN HEDEFİ 75 MİLYAR DOLAR İHRACAT”

Anadolu Isuzu Satış Pazarlama Direktörü Fatih Tamay teslimat öncesi yaptığı toplantıda 2015 yılının Türk otomotivi için oldukça iyi geçtiğini, iç pazar ve ihracatta rekorların kırıldığını belirterek 1 milyon adetlik kritik barajın açılmasının da önemli olduğunu söyledi. Tamay, Türkiye’nin ulaştığı bu rakamların dünyanın da ilgisini çektiğini anlatarak, “Otomotiv sektörü toplam ihracatımızda ilk sırada. Toplam 21-22 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiriyoruz. Türkiye’nin 2023 ihracat hedefi var. Bunun içinde otomotiv sektörünün 75 milyar dolarlık hedefi var. Şu anda bu hedeften uzağız, üretim kapasitemiz bir milyon 700 bin adet. Bunu 4 milyon adede çıkarmamız gerekecekdedi.

EURO 6 İLE ARAÇ FİYATLARI YÜZDE 10-20 ARASINDA ARATACAK

Türkiye’nin kamyon ve otobüste artık marka haline geldiğini kaydeden Tamay, Euro 6 satışlarından sonra otomotiv sektörünün yıl içi performansının ortaya çıkacağını anlattı. Euro 6 ile birlikte araç fiyatlarının yüzde 10  ile 20 arasında artacağını ifade eden Tamay, müşterileri de artacak fiyatlara karşı uyardı.

Kamyon satışlarının geçen yıla oranla bir miktar düşeceğini söyleyen Tamay, şehir içi otobüs pazarının önemli bir düşüş göstereceğini söyledi. Bunun nedenin sadece Rusya krizi ve İstanbul’da gerçekleşen terör olayları nedeniyle olmadığını İstanbul’a gelen turist gemilerinin azalmasının da etkili olacağını kaydetti.

FERDİ HAMDİ KAYA: “ISUZU GÖNLÜMÜZDE HEP VARDI”

Karadeniz Bölgesi’nin önemli dağıtım lojistiği firması olan Turanlar A.Ş Sahibi Ferdi Hamdi Kaya da yaptığı konuşmada filolarında toplam 100 araç olduğunu söyledi. Eti, Sütaş, Doğuş, Hayat Kimya gibi Türkiye’nin önemli firmalarının dağıtımlarını gerçekleştirdiklerini söyleyen Kaya, Samsun-Sinop arası hizmet verdiklerini anlattı. Gönüllerinde Isuzu markasının hep olduğunu ve aldıkları 10 adet N Wide’ın kanıtlanmış performans ve güvenilirliği ile bu hayallerini gerçekleştirdiklerini söyledi. Kaya, Isuzu markası ile ağırlıklı olarak müşterilerine gıda lojistiği hizmeti sunduklarını da ifade etti.

AYPA 55’E 4 ADET 4X4  D-MAX

Aypa 55 Sahibi Muhammet Ali Torun 1988 yılından beri personel taşımacılığı ve araç kiralama hizmeti verdiklerini söyledi. Yakıt tasarrufu ve yüksek hızlanma kabiliyetine sahip D Max 4x4 araç ile müşterilerine kaliteli hizmet vereceklerini belirtti. Torun, teslim aldıkları 4 adet 4x4 D-Max ile filolarında Isuzu sayısının 10’a yükseldiğini ekledi.

BAFAŞ’IN TERCİHİ ISUZU NOVO LUX

Samsun Havalimanı’na hizmet vermek için bölgenin taşımacılık konusundaki isimleri tarafından kurulan BAFAŞ’ın ilk yeni araç tercihi Isuzu Novo Lux oldu. Araçların teslimatı Fatih Tamay tarafından şirket ortakları Çetin Akça, Erol Esen, Kemal Tanrıverdi, Bayram Öztaş, Ahmet Esen, Ali Şahenk ve Şükrü Şen’e teslim edildi. Şirket ortakları adına açıklama yapan Erol Esen yaptığı açıklamada daha önce Isuzu Turkuaz modelini kullandıkları ve araçtan çok memnun kaldıklarını, FLK Motorlu Araçlar’ın ve Anadolu Isuzu Otobüs Bölge Satış Sorumlusu Ferhat Sancaklı’nın yakın ilgisi ve satış sonrası hizmetlerinin  kalitesinden dolayı  Novo Lux’ü tercih ettiklerini söyledi. Yeni araçlarla filolarının 12 adede yükseldiğini söyleyen Esen müşterilerine kaliteli hizmet vermek istediklerini, Novo Lux’lerin yüksek bagaj kapasitesi, geniş iç hacmi, sürüş konforu, düşük yakıt tüketi ile hem müşteri beklentilerini yerine getirdiğini hem de işletme maliyetlerinin düşük olması nedeniyle kendilerine avantaj sağlayacağını anlattı. 

Etiketler :