İTT Logistics filosuna Tırsan'dan 10 adet Tank Konteyner Taşıyıcı kattı

İTT Logistics filosuna Tırsan'dan 10 adet Tank Konteyner Taşıyıcı kattı

İTT Logistics, kimyasal taşımacılıktaki yatırımlarına devam ediyor. Firma, bu kapsamda filosuna 10 yeni araç daha ekledi.  İTT Logistics, 10 adet Tırsan Tank Konteyner alarak filosundaki Tırsan ürün sayısını 59’a çıkardı. Araçların teslimatı, İTT Lojistik’in eylül ayında hizmete açtığı dünyanın en modern tank yıkama tesisinde gerçekleşti. İTT Lojistik ve Tırsan arasındaki işbirliği ise firmanın filosuna eklediği araçlarla devam ediyor. Tehlikeli madde...

İTT Logistics, kimyasal taşımacılıktaki yatırımlarına devam ediyor. Firma, bu kapsamda filosuna 10 yeni araç daha ekledi.  İTT Logistics, 10 adet Tırsan Tank Konteyner alarak filosundaki Tırsan ürün sayısını 59’a çıkardı. Araçların teslimatı, İTT Lojistik’in eylül ayında hizmete açtığı dünyanın en modern tank yıkama tesisinde gerçekleşti. İTT Lojistik ve Tırsan arasındaki işbirliği ise firmanın filosuna eklediği araçlarla devam ediyor. Tehlikeli madde taşımacılığı ve kimyasal tank ve gıda tank yıkama hizmeti veren İTT Lojistik yatırımlarını kesintisiz sürdürüyor. Tırsan'dan aldığı yeni nesil Tırsan Tank Konteyner Taşıyıcılar, 3 bin 200 kilogram ağırlığıyla Avrupa’nın sınıfındaki en hafif araç olarak çıkıyor. KTL teknolojisiyle 10 yıllık paslanmazlık garantisiyle sunulan araçlar, sağlamlığı ve kalite vaadediyor.

Firmanın yakın zamanda açtığı tesiste yapılan teslimat törenine, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, İTT Logistics Kurucu Başkanı Tekin Öztanık ve İTT Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Didem Öztanık katıldı.

Teslimat töreninde konuşan Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, evrensel ölçekte üretim ve hizmet vermenin önemine dikkat çekerek, firmanın uluslararası rekabetteki hedeflerinden övgüyle söz etti. İTT’yi örnek firmalardan biri olarak gösteren Çetin Nuhoğlu, “İTT Lojistik, uluslararası standartlarda hizmet üretmesi, rekabeti sektörünün en iyeleriyle yapması ve farklı hizmetleri sektöre sunması ile öne çıkıyor. Geleceği yakalarken, standartları yakalamak lazım. Bu da yetmiyor, gelcekteki standartları da öngörmek ve buna göre konumlanmak gerekiyor." dedi. 

Türkiye'de mal ve hizmet üretenlerin standartlarını Avrupa normlarına taşınmasının önemine değinen Nuhoğlu, elektrikli otomotiv, otonom sürüş, paylaşım gibi yeni trendlerin her geçen gün yaşamımızda büyük yer tuttuğunu belirterek, iyi firmaların sadece ülke içinde değil, Avrupa’da da kendini göstermesi gerektiğini kaydetti. Nuhoğlu bunun için özgüveni yüksek çalışanlar ile taleplerin önceden görülüp bunları cevap verilmesiyle olacağını anlattı. 

İTT Logistics Kurucu Başkanı Tekin Öztanık da konuşmasında, Tırsan ile yaptıkları uzun soluklu işbirliğine değindi. Tırsan markasına büyük güven duyduklarını ve kendilerini Tırsan ailesi içinde gördüklerini söyleyen Tekin Öztanık, “Bugüne kadar başka markalardan teklif dahi almadık. Tırsan büyük bir aile. Tırsan’a güvenimiz tam ve bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadık. Bizi hiç yarı yolda bırakmadılar” diye konuştu. 

Tank Yıkıma Tesisi hakkında da bilgi veren Tekin Öztanık, tesislerinin 30 milyon liralık yatırımla Eylül ayında hizmet vermeye başladığını, kapasitesi, teknolojisi ve yıkama özellikleriyle Türkiye’de rakipsiz olduğunu belirtti. Tesiste 4 adet kimyasal tank ve tanker yıkama peronu, 1 adet sadece yıkamaya dedike edilmiş yıkama peronu olduğunu söyleyen Öztanık, Aynı anda 8 adet IBC yıkama ünitesi eş zamanlı hizmet verebildiğini söyledi. 

İTT Lojistik ve Tank Yıkıma Tesislerine yurtdışı yatırımcılarının büyük ilgisi olduğunu aktaran Öztanık, “İTT Lojistik için şu anda Alman bir firma ile görüşmeler yapıyoruz, 2020 yılı içerisinde bir ortaklık kurabiliriz. Ancak Tanık Yıkama Tesisi ile ilgili gelen talepleri geri çeviriyoruz. Bu ortaklık sadece lojistik kısmı için olacak.” dedi. 

Etiketler :