Iveco, 3 ülkeye 700 otobüs teslim etti

Iveco, 3 ülkeye 700 otobüs teslim etti

Fransız pazarında 10 yıldan uzun süredir öncü konumunda olan ve metrobüs sistemlerinde lider olan Iveco Bus, yaklaşık 500 standart ve körüklü Crealis otobüsünü Fransa’nın 14 kentine teslim etti. Öte yandan Iveco Crealis uluslararası alanda da adımlarına devam ediyor. Son olarak İtalya’nın Bolonya kenti için 49, Azerbaycan’ın başkenti Bakü içinse 151 doğal gazlı otobüs teslim etti.Konfor, ulaşılabilirlik, gelişmiş bilgi teknolojileri konusunda en iyisini sunan...

Fransız pazarında 10 yıldan uzun süredir öncü konumunda olan ve metrobüs sistemlerinde lider olan Iveco Bus, yaklaşık 500 standart ve körüklü Crealis otobüsünü Fransa’nın 14 kentine teslim etti. Öte yandan Iveco Crealis uluslararası alanda da adımlarına devam ediyor. Son olarak İtalya’nın Bolonya kenti için 49, Azerbaycan’ın başkenti Bakü içinse 151 doğal gazlı otobüs teslim etti.

Konfor, ulaşılabilirlik, gelişmiş bilgi teknolojileri konusunda en iyisini sunan Crealis otobüsleri, davetkâr bir atmosfer ve güçlü bir kişiliğe sahip. Araçta son model Euro 6 motor kullanılıyor ve aracın görsel tasarımı hızlı, muntazam ve güvenilir ulaşım fikrini çağrıştırıyor. İşletmeciler 3 bin 500’den fazla kombinasyon seçeneğiyle kendilerine en uygun olan otobüse sahip olabiliyor, opsiyonel özelliklerle kişiselleştirebiliyorlar.

Yüksek kalitedeki parçalar, kaliteyi garanti ediyor ve araçların ömrü boyunca ulaşılabilirler. Crealis, işletmecilerin ihtiyaçlarına göre üç farklı motor seçeneği sunuyor:

-HI-SCR’li yüksek performanslı Euro VI Cursor 9

-Biyometanla uyumlu ve çevreci CNG’li Cursor 8

-Duraklara yaklaşırken ve kalkışlarda ya da trafik ışıklarında beklerken yalnız elektrik motorunu kullanan “Arrive & Go” özellikli, sessiz, çevreci ve ekonomik “tam elektrikli hibrid.”

Etiketler :