IVECO’dan Hataylı ADES Uluslararası Nakliye’ye 10 adet Stralis

IVECO’dan Hataylı ADES Uluslararası Nakliye’ye 10 adet Stralis

IVECO yetkili satıcısı Üstün İş 10 adet Stralis çekiciyi ADES’e teslim etti. 

IVECO’nun Gaziantep yetkili satıcısı Üstün İş  Otomotiv 10 adet Stralis AS440S48 T/P 3650 E6C – FULL çekiciyi ADES Uluslararası Nakliye Ticaret Limited firmasına törenle teslim etti. ADES Uluslararası Nakliye Ticaret’in Reylanlı’daki garajında düzenlenen teslimat törenine Iveco Ağır Vasıta Bölge Satış Müdürü Murat Aydoğan, ADES Uluslararası Nakliye Ticaret’in sahibi Abdo Mercimek, Üstün İş Genel Müdürü Eyüp Zengin, IVECO Türkiye Satış Sonrası Bölge Müdürü Ertuğrul Sınar ve Iveco Eğitim Yöneticisi Mehmet Er katıldı. 

Rusya’ya soğuk zincir taşımacalık yapan ADES Uluslararası Nakliye Ticaret’in daha önce satın almış olduğu 13 adet Stralis çekicilerden yakıt tüketimi, satış sonrası hizmetler konularında memnun olduğu için yine tercihini IVECO’dan yana kullandığı belirtildi. Bu son teslimat ile birlikte ADES’in filosundaki araç sayısı 65 adede yükseldi. 

Törende bir konuşma yapan Üstün İş Genel Müdürü Eyüp Zengin de ADES ile gerçekleşen işbirliğinden memnuniyetlerini dile getirdi. Teslimat öncesi şoför kadrosuna araçların yeni donanımları, adaptif crouse control, eco roll, eco mod, yardımcı fren sistemleri hakkında eğitim verildi.

Etiketler :