Iveco’ya Endüstri Şampiyonu Ödülü

Iveco’ya Endüstri Şampiyonu Ödülü

Iveco, doğal gaz sektörüne bağlılığı, sıkıştırılmış doğal gaz (CNG) ve sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) ile ilgili çalışmalarından dolayı "NGV Global Endüstri Şampiyonu" 2017 Ödülünü kazandı. Ödülün sponsorluğunu NGV Global, Uluslararası Doğal Gazla Çalışan Araçlar Birliği üstlendi. Dünya çapında doğal gazla çalışan araçlar sektörünü temsil eden NGV Global, araç verimliliğini artırma ve tüm alanlarda güvenlik görüşüyle ulaşımda...

Iveco, doğal gaz sektörüne bağlılığı, sıkıştırılmış doğal gaz (CNG) ve sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) ile ilgili çalışmalarından dolayı "NGV Global Endüstri Şampiyonu" 2017 Ödülünü kazandı. Ödülün sponsorluğunu NGV Global, Uluslararası Doğal Gazla Çalışan Araçlar Birliği üstlendi. Dünya çapında doğal gazla çalışan araçlar sektörünü temsil eden NGV Global, araç verimliliğini artırma ve tüm alanlarda güvenlik görüşüyle ulaşımda doğal gaz ile biyometanın kullanımını teşvik etme çalışmaları yapıyor.

Konuyla ilgili IVECO Marka Başkanı Pierre Lahutte tarafından yapılan açıklamada, "Sürdürülebilir taşımacılıkta kullanılacak yakıt olarak doğal gazın gelişimine olan bağlılığımızın bu ödülle tanınmasından gurur duyuyoruz. Çoğu kişinin dizele alternatifler ve elektrik veya hidrojen tahrikinin teknolojik ve ekonomik olarak uygulanabilmesi için; ki bu şu anda mümkün değildir; yollar aradığı bir dönemde Doğal Gaz olgun, makul ve maddi olarak karşılanabilir bir çözüm olduğunu kanıtladı: hem Depodan Tekerleğe hem de daha da önemli olarak biyogaz sayesinde Kuyudan Tekerleğe. Doğal Gaz teknolojisi geleceğin hayali değil, bugünün gerçeğidir: Gerçek, pratik ve hızlı bir çözümdür. IVECO’da 20 yıldan daha uzun süredir bu sürdürülebilir yakıtın gelişimi için çalışıyoruz ve bugün, Doğal Gaz veya Biyogazla çalışan 16 bin aracımız var.” 

Etiketler :