K. Koray Kurşunoğlu, IVECO Yüksek Büyüme Piyasaları Asya, Orta Doğu ve Afrika’dan Sorumlu Başkan oldu

K. Koray Kurşunoğlu, IVECO Yüksek Büyüme Piyasaları Asya, Orta Doğu ve Afrika’dan Sorumlu Başkan oldu

K. Koray Kurşunoğlu, IVECO Yüksek Büyüme Piyasaları Asya, Orta Doğu ve Afrika’dan Sorumlu Başkan oldu. 2007 yılında Iveco’da çalışmaya başlayan K.Koray Kurşunoğlu, daha önce Iveco Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve son olarak 2014 yılında Iveco Güneydoğu Asya ve Japonya Bölgesi Pazarlarına Genel Müdürlüğünü üstleniyordu.Profesyonel iş hayatına finans sektöründe başlayan Kurşunoğlu, kariyerine 1998 yılında işe başladığı Indesit...

K. Koray Kurşunoğlu, IVECO Yüksek Büyüme Piyasaları Asya, Orta Doğu ve Afrika’dan Sorumlu Başkan oldu. 2007 yılında Iveco’da çalışmaya başlayan K.Koray Kurşunoğlu, daha önce Iveco Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve son olarak 2014 yılında Iveco Güneydoğu Asya ve Japonya Bölgesi Pazarlarına Genel Müdürlüğünü üstleniyordu.

Profesyonel iş hayatına finans sektöründe başlayan Kurşunoğlu, kariyerine 1998 yılında işe başladığı Indesit Company’de (Merloni Elettrodomestici) 2000-2007 yılları arasında Türkiye Satış Müdürü olarak devam etti. 2007 Yılında Iveco’nun Torino’daki genel merkezinde İş Geliştirme Müdürü olarak göreve başlayan Kurşunoğlu, daha sonra sırasıyla Iveco Rusya Ticari Direktörü, Iveco Türkiye Satış Sonrası Hizmetler ( Yedek Parça satış ve Teknik Servis) ’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve son olarak 2011 yılından itibaren Iveco Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü. Kurşunoğlu, işletme mezunu ve iyi derecede İngilizce ve İtalyanca’nın yanında Rusça ve Almanca da konuşuyor.

Etiketler :