Kâmil Koç’tan Mavi Hat

Kâmil Koç’tan Mavi Hat

Kâmil Koç, yazı yenilikçi adımlarla karşılamaya devam ediyor. Şimdi de Ankara ve İstanbul “Mavi Hatla” birbirine bağlanıyor.

Normalleşme süreciyle birlikte yeniden yollara çıkan Türkiye’nin en çok yolcu taşıyan köklü karayolu firması Kamil Koç, bir taraftan yolcularının sağlığı için her türlü önlemi alırken, bir taraftan da yeni adımlarla “seyahat keyfini” yükseltmeyi sürdürüyor. 

Kamil Koç, Ege’nin ardından, Ankara ve İstanbul’u da yepyeni bir hatla birbirine bağlıyor, bu destinasyonda da yolcuları için en yüksek konfor standartlarıyla çıtayı yine yükseltiyor. 

Kamil Koç filosunun otobüsleriyle, artık Başkent ve İstanbul arasında yolculuk daha da keyifli hale geliyor. “Mavi Hat” İstanbul ve Ankara arasında otobüsle ulaşımı artık daha da cazip hale getiriyor.  

Mavi Hat’la İstanbul-Ankara artık daha yakın

Kamil Koç’un Mavi Hat Ege Hat için özel olarak tahsis ettiği Mercedes Tourismo otobüsler dış tasarımlarıyla da dikkat çekecek ve hemen fark edilecek. Kamil Koç’un yeni filosu da  2+1 koltuk düzeniyle yolcularına “Business Class” konforuyla seyahat imkanı verecek. Mavi hat otobüsleri, yolcuların rahatını öne çıkaran detaylarıyla hemen dikkat çekecek ve ilk anda fark edilecek. 

Mavi Hat: “İkramda cömert” ve “hijyenik” 

Kamil Koç Genel Müdürü Kadir Boysan, “Kamil Koç olarak, otobüs yolculuğunda yenilikçi yaklaşımımızı normalleşme sürecinde de devam ettiriyoruz. Geçtiğimiz haftalarda müjdesini verdiğimiz Ege Hat’tan sonra, Başkent Ankara ve İstanbul’a da yepyeni bir hat armağan etmekten dolayı sevinçliyiz. Corona sürecinde verdiğimiz zorunlu aranın ardından, yatırımlarımıza hızla devam ediyoruz. Mavi Hat, bu güzergahta yolcularımızın seyahat keyfini daha da artıracak” dedi. Boysan, Kamil Koç’un tüm ikramların bu süreçte “tek kullanımlık ve kapalı ambalaj ve kutularda”  muhafaza edilip servis edildiğini söyledi, ayrıca yolculara bu hatta da hijyen seti dağıtılacağını  belirtti. Boysan,  “bu hatta da yolcularımıza ikramlarımızda birçok sürprizimiz olacak” diye konuştu. 

“Mavi Hat”la İstanbul-Ankara hattında yeni bir seyahat deneyimi sunacak olan Kamil Koç, bu hatta da yolcularının sağlığını yine en ön sıraya koyuyor. Bilim Kurulu’nun kararları ve yönlendirmelerini harfiyen uygulayan Kamil Koç, temassız vücut ısısı ölçümü, HES kodu uygulamasıyla güvenli seyahat ve otobüslerin düzenli olarak dezenfektasyonuyla “önce sağlık” diyor. Ege Hat’ta olduğu gibi, bu hatta da özel “hijyen seti”  yolcuların sağlığı için alınan önlemleri daha da pekiştirecek. 

Kamil Koç, yeniden yollarda olduğu bu dönemde yolcularına “Mavi Hatla” yeni bir seyahat deneyimi kazandırmaktan dolayı heyecan duyuyor, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.  İstanbul’dan Ankara’ya yolculuk artık “daha konforlu, daha sağlıklı.” 

Etiketler :