Karsan, 160 servisçiye eğitim verdi

Karsan, 160 servisçiye eğitim verdi

Karsan Pazarlama, İSAROD’un (İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası) Şile’de düzenlediği Eğitim Semineri’nde iki adet Hyundai H350 model minibüs sergiledi.

Karsan Pazarlama, İSAROD’un bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Eğitim Seminer’inde yer alan standında Hyundai H350 araçlarını tanıttı ve dış alanda araçlarını sergiledi. 160 kişiden oluşan okul temsilcisinin katılımıyla 23 – 24 Ocak tarihlerinde Şile Grand Otel’de düzenlenen organizasyonda iki adet Hyundai H350 model minibüs sergileyen Karsan, iç bölümde yer alan stand alanında ise Hyundai H350 araçlarıyla ilgili broşürlere yer verdi ve video filmler gösterdi.

İSAROD Başkanı Hamza Öztürk’ün açılış konuşmasıyla başlayan organizasyonda Karsan Pazarlama Satış Bölge Yöneticisi Burak Kozakçı’nın da bir konuşması oldu. İSAROD’un daima Karsan’ın yanında olduğuna dikkat çeken Kozakçı, yaptığı konuşmada Karsan’ın Bursa Hasanağa fabrikasında üretilen Hyundai H350 araçlarının piyasaya çıktığı Mayıs 2015 tarihinden bu yana büyük beğeni topladığını söyledi. Konuşmaların ardından katılımcılara Hyundai H350 müşteri görüşlerinin yer aldığı bir video gösterildi ve katılımcı müşterilerin soruları yanıtlandı.Seminer sonrasında katılımcılar dışarıda sergilenen Hyundai H350 araçlarından birini test etme imkanı buldular. 

Etiketler :