Karsan, Atak otobüsünü Belediye Başkanları Zirvesi'nde sergiledi

Karsan, Atak otobüsünü Belediye Başkanları Zirvesi'nde sergiledi

Marmara Belediyeler Birliği Başkanlar Zirvesi, 11-14 Şubat tarihleri arasında İzmir’in Balçova bölgesinde gerçekleşti. Karsan’ın sponsor olduğu etkinlikte Marmara Bölgesi’ne yön veren başkanlar yerel yönetimlerin sorunları ve hedeflerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.  Zirvenin açılışında kısa bir “hoş geldiniz” konuşması yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ardından Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir...

Marmara Belediyeler Birliği Başkanlar Zirvesi, 11-14 Şubat tarihleri arasında İzmir’in Balçova bölgesinde gerçekleşti. Karsan’ın sponsor olduğu etkinlikte Marmara Bölgesi’ne yön veren başkanlar yerel yönetimlerin sorunları ve hedeflerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.  

Zirvenin açılışında kısa bir “hoş geldiniz” konuşması yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ardından Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, altı ayda bir birlik belediye başkanları ile farklı kentlerde bir araya geldiklerini ve bu kez İzmir'de toplandıklarını belirtti.  

Şehirleri geleceğe taşıyacak çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantının bu seferki ana gündem maddesi; değişen dünyada yerel yönetimlerin rolü oldu. Üç gün süren zirve boyunca Karsan da toplantının gerçekleştiği otelin fuaye alanında “İşinize ve Hizmetinize Sınıf Atlatın” sloganıyla açtığı standında ziyaretçilere ürünleriyle ilgili bilgi verdi. Karsan dış alanda sergilediği engelli erişimine uygun, 8 metrelik ATAK marka otobüsünü de ziyaretçilerin beğenisine sundu. 

Etiketler :