Karsan Pazarlama Genel Müdürü Muzaffer Arpacıoğlu Oldu

Karsan Pazarlama Genel Müdürü Muzaffer Arpacıoğlu Oldu

Karsan Otomotiv’in üretimini yaptığı araçların pazarlama, satış ve satış sonrası hizmet faaliyetlerini sürdüren Karsan Pazarlama’nın Genel Müdürlük koltuğu Muzaffer Arpacıoğlu atandı. Kıraça Holding çatısı altında farklı şirketlerde çeşitli görevlerde bulunmuş olan Arpacıoğlu, 13 Nisan itibariyle Karsan Pazarlama’da Genel Müdür olarak iş başı yaptı. İş hayatına ilk olarak 1988 yılında Koç Holding çatısı altında başlayan Muzaffer Arpacıoğlu,...

Karsan Otomotiv’in üretimini yaptığı araçların pazarlama, satış ve satış sonrası hizmet faaliyetlerini sürdüren Karsan Pazarlama’nın Genel Müdürlük koltuğu Muzaffer Arpacıoğlu atandı. Kıraça Holding çatısı altında farklı şirketlerde çeşitli görevlerde bulunmuş olan Arpacıoğlu, 13 Nisan itibariyle Karsan Pazarlama’da Genel Müdür olarak iş başı yaptı. İş hayatına ilk olarak 1988 yılında Koç Holding çatısı altında başlayan Muzaffer Arpacıoğlu, 1997 yılında Kıraça Holding’e geçerek 2000 yılına dek Kıraça Holding bünyesinde Karsan Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 2000-2009 tarihleri arasında Peugeot Türkiye Satış Direktörlüğü ve 2009’dan bugüne kadar Karland Genel Müdürlüğü görevlerinde bulunan Arpacıoğlu; Karsan Pazarlama Genel Müdürlüğü görevinin yanı sıra Karland’daki görevine Murahhas Aza olarak devam ediyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karsan Pazarlama Genel Müdürü Muzaffer Arpacıoğlu, Türkiye geneline yayılmış 100’ü aşkın yetkili satıcı ve servis noktasıyla hizmet verdiklerini belirterek, “Sınırsız Ulaştırma Çözümleri” vizyonu doğrultusunda, geniş ürün yelpazesi ile toplu taşımacılıkta modern ve çevre dostu ürünler ürettiklerini ifade etti. Arpacıoğlu sözlerine şöyle devam etti; “Özellikle engelsiz erişimde sağladığımız kaliteli çözümler ile Karsan markası rakiplerinin önünde yer alıyor. Azerbeycan’dan Almanya’ya, Dominik Cumhuriyeti’nden Romanya’ya bir çok farklı ülkede toplumsal taşıma çözümleri sunan Karsan Pazarlama, bunun yanı sıra 2014 yılında dünyanın en büyük otomotiv üreticilerinden Hyundai Motor Company ile imzaladığı münhasır distribütörlük anlaşması ile de, yurt genelindeki müşterilerine otomobil konforuna ve kalitesine sahip Hyundai H350 hafif ticari araç serisini ulaştırıyor.

Etiketler :