Karsan Pazarlama Müdürü Muzaffer Arpacıoğlu: "275 binden fazla araç ürettik"

Karsan Pazarlama Müdürü Muzaffer Arpacıoğlu: "275 binden fazla araç ürettik"

50 yıllık geçmişe sahip olan Karsan’ın minibüs modeli Jest’in 4 bininci Comvex Fuarı’nda sahibine teslim edildi. Karsan; 21 – 24 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen 5. Comvex Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı’nda Hall 2’de yer alan standında Bursa fabrikasında üretimini gerçekleştirdiği ürünlerini sergiliyor. Fuarın ilk günü Karsan standında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Karsan Pazarlama Genel Müdürü Muzaffer Arpacıoğlu;...

50 yıllık geçmişe sahip olan Karsan’ın minibüs modeli Jest’in 4 bininci Comvex Fuarı’nda sahibine teslim edildi. Karsan; 21 – 24 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen 5. Comvex Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı’nda Hall 2’de yer alan standında Bursa fabrikasında üretimini gerçekleştirdiği ürünlerini sergiliyor. Fuarın ilk günü Karsan standında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Karsan Pazarlama Genel Müdürü Muzaffer Arpacıoğlu; ulaştığı yüzde 37’lik pazar payı ile bugün Türkiye’nin en çok tercih edilen minibüs modellerinden biri olan Jest’in 4 bininci aracını Pendik-Kadıköy hattında çalışan Tayfun Yazıcı’ya teslim etmekten gurur duyduklarını söyledi. Tören Jest müşterisine verilen temsili anahtarla yapılan fotoğraf çekimi ve Jest şeklindeki pasta kesiminin ardından son buldu.

KARSAN’IN 50. YILI

Toplantıda yaptığı konuşmada 2016’nın Karsan’ın 50. kuruluş yıl dönümü olduğuna dikkat çeken Genel Müdür Arpacıoğlu; “Türkiye’de ulaşımda kentsel dönüşümü başlatan; tasarlayıp ürettiği araçlarla dünya markalarıyla rekabet eden; ticari araç üretiminde dünyanın en büyük markalarının güvenini kazanan Karsan; 50. yılında geçen gurur dolu 50 yılın yanı sıra; bugününü de kutluyor ve başarı dolu bir geleceği müjdeliyor. 1200’ün üzerinde Karsan çalışanı ve 250 kişilik Ar-Ge personelimizin emeği ve katkıları ile bugüne kadar 275 binin üzerinde araç üretimi gerçekleştirdik. Kararlılıkla geçen 50 yılın ardından ulaşımda Türkiye’nin markası olmanın gururu ile insan hayatına, teknolojiye ve çevreye “artı değer” katmaya devam ediyoruz. Hem de 1966 yılındaki o ilk heyecanımızla” dedi.

Arpacıoğlu, Karsan ürünlerinin, mevcut araç veya platformlardan türetilerek değil, amacına uygun olarak müşteri beklentilerine göre, uygun teknoloji, inovasyonlar ve Hexagon Studio ile yürütülen uzun soluklu Ar-Ge çalışmaları neticesinde hayata geçirildiğini de vurguladı.

SINIRSIZ ULAŞTIRMA ÇÖZÜMLERİ VİZYONU

“Sınırsız Ulaştırma Çözümleri” vizyonu doğrultusunda herkes için eşit ulaşım şartları sunmayı hedeflediklerini belirten Arpacıoğlu; “Türkiye’de engelsiz erişimi sahiplenen bir marka olarak bu yaklaşımımızı standımıza da yansıttık. Engelli sandalye şarj üniteleri, araçlarımızın rampaları, basın toplantımız esnasında işaret dili kullanıyor olmamız; engelsiz ulaşımını bir sosyal sorumluluk olarak gördüğümüzün ve engelli bireyleri her zaman kucakladığımızın bir göstergesi” diye konuştu. 

Etiketler :