Karsan’dan Şanlıurfa’ya 20 Adet 18 Metrelik Otobüs!

Karsan’dan Şanlıurfa’ya 20 Adet 18 Metrelik Otobüs!

Karsan, son olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’yle yapılan anlaşmada, 20 adet 18 metrelik dizel körüklü otobüs teslimatı gerçekleştirdi.

Karsan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne 20 adet 18 metre dizel körüklü otobüs teslimatı gerçekleştirdi. Kuruluşunun 50. yılını geride bırakan ve Bursa’da yer alan iki fabrikasında toplu taşıma ve ticari araç üretimi gerçekleştiren Karsan’ın ürettiği otobüslerin teslimat töreni Haleplibahçe, Şanlıurfa Müzesi’nde yapıldı. Törene, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçe belediye başkanları, Ulaşım Daire Başkanı Mehmet Can Hallaç, Karsan Genel Müdürü Muzaffer Arpacıoğlu, Karsan Kamu Satışları Müdürü Adem Ali Metin, Karsan Satış Sonrası Hizmetler Yöneticisi Şafak Demirel’in yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaş katıldı.

Karsan Pazarlama Genel Müdürü Muzaffer Arpacıoğlu, teslimat töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında, “Dünyanın en eski yerleşim yerlerinden biri olan ve peygamberler şehri olarak bilinen Şanlıurfa için yeni bir anlaşmaya imza atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Karsan olarak, yerleşim yerlerinin nüfusuna ve coğrafi yapısına uyum sağlayabilen, inovatif, sürdürülebilir ve tüketicileri mutlu edecek çözümler üretiyoruz. Alçak tabanlı, engelli erişimli, klimalı, USB şarjlı, kamera ve kayıt özellikleri gibi birçok özelliğe sahip otobüslerimizi Şanlıurfalı vatandaşlarımızın kullanımına sunmanın gururunu taşıyoruz” diye konuştu. 

Etiketler :