kliksa.com’dan araç içi kamera

kliksa.com’dan araç içi kamera

Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu kliksa.com, sürücülere araçlarının içinde değilken dahi rahatlıkla kendilerine çarpan aracın plakasını alma ve diğer sürücülerin hatalarını kaydetme şansı sunan BlackSys CL-100B 2CH araç içi kamerasıyla buluşturuyor. 135 derece geniş açıyla çekim yapma özelliğine sahip Güney Kore teknolojisi araç kamerası, gelişmiş özellikleri ve uyarı sistemleriyle daha güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor.Full HD ön...

Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu kliksa.com, sürücülere araçlarının içinde değilken dahi rahatlıkla kendilerine çarpan aracın plakasını alma ve diğer sürücülerin hatalarını kaydetme şansı sunan BlackSys CL-100B 2CH araç içi kamerasıyla buluşturuyor. 135 derece geniş açıyla çekim yapma özelliğine sahip Güney Kore teknolojisi araç kamerası, gelişmiş özellikleri ve uyarı sistemleriyle daha güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor.

Full HD ön kamera ve HD arka kamera kaydı imkanı sunan BlackSys CL-100B 2CH araç içi kamerası, 2 kanallı eş zamanlı kayıt, ışıklı ve sesli yönlendirme, G sensörü, hareket sensörü ve güç koruyucu besleme özellikleriyle dikkat çekiyor.