Koçaslanlar Otomotiv’den Frigo Nevnak’a 6 adet T460 çekici

Koçaslanlar Otomotiv’den Frigo Nevnak’a 6 adet T460 çekici

Frigo Nevnak, Koçaslanlar Otomotiv’den aldığı Renault Trucks T460 çekiciler ile filosunu güçlendirdi.

Renault Trucks bayilerinden Koçaslanlar Otomotiv, Frigo Nevnak’a 6 adet T460 XLOW çekicinin 3 adedini teslim etti. Kalan 3 aracın ise Haziran ayında teslim edileceği belirtildi. Koçaslanlar Otomotiv’in Hadımköy’deki tesisinde düzenlenen teslimat törenine Frigo Nevnak Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Gözkaya, Koçaslanlar Otomotiv Şube Müdürü Kazım Ödev, Satış Bölge Müdürleri Ali Berberoğlu, Serra Kiremitçi katıldı.

Teslimat töreninde bir açıklama yapan Frigo Nevnak Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Gözkaya, “1976 yılında çok ortaklı olarak Nevnak A.Ş. olarak kurulduklarını ve 1996 yılından bu yana Frigo Nevnak olarak faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi. Ağırlıklı olarak Avrupa ülkelerine taşımacılık yaptıklarını belirten Tevfik Gözkaya, “Şu anda tekstil, makine, frigo taşımacılık yapıyoruz. Filomuzda 46 çekici, 65 adet treyler bulunuyor. Renault Trucks’tan aldığımız bu yeni çekicilerle birlikte araç sayımız 52’ye yükseliyor. Renault Trucks’ı yakıt tasarrufu konusunda sunduğu avantajlar çok iyi olduğu için tercih ettik” dedi.  

Koçaslanlar Otomotiv Şube Müdürü Kazım Ödev ise, Koçaslanlar Otomotiv olarak Hadımköy’deki Renault Trucks 3S Plaza’dan ilk teslimatlarını yaptıklarını söyledi. Yeni Renault Trucks T460 çekicilerin Frigo Nevnak’a hayırlı olmasını dileyen Kazım Ödev, gelecekte de yeni işbirliklerde birlikte olmayı arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

Etiketler :