Koçaslanlar’dan TRF Taşımacılık’a 6 adet T serisi çekici

Koçaslanlar’dan TRF Taşımacılık’a 6 adet T serisi çekici

Renault Trucks bayisi Koçaslanlar Otomotiv TRF Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik’e 6 adet Euro 5 çekici teslim etti. 6 adetlik Renault Trucks T 460 çekicilerin teslimatı Koçaslanlar Otomotiv’in Kocaeli tesislerinde düzenlendi. Törene; Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Lokman Koçaslan, Koçaslanlar İstanbul Bölge Satış Direktörü Soner Alperöz, Volvo Group Trucks Türkiye İkinci El Müdürü Fatih Erdem, TRF Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik’in ortakları...

Renault Trucks bayisi Koçaslanlar Otomotiv TRF Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik’e 6 adet Euro 5 çekici teslim etti. 6 adetlik Renault Trucks T 460 çekicilerin teslimatı Koçaslanlar Otomotiv’in Kocaeli tesislerinde düzenlendi. Törene; Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Lokman Koçaslan, Koçaslanlar İstanbul Bölge Satış Direktörü Soner Alperöz, Volvo Group Trucks Türkiye İkinci El Müdürü Fatih Erdem, TRF Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik’in ortakları Altuğ Arı, Esin Çelebi, Özgen Keser, Levent Ertün, Koçaslanlar İstanbul Bölge Satış Müdürü Serra Kiremitçi ve TRF Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik İşletme Müdürü Şenol Karaahmet katıldı.

LOKMAN KOÇASLAN: “BU YILIN BAŞINDA İSTANBUL OFİSİNİ AÇTIK”

Tören öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Lokman Koçaslan, Koçaslanlar olarak Renault Trucks ailesi ile işbirliklerinin 20 yılını kutladıklarını hatırlattı. Renault Trucks marka araç satışlarına ilk olarak Bursa’da başladıklarını anlatan Lokman Koçaslan, bugün Bursa dışında Kocaeli, İzmir, Adapazarı, Eskişehir, Denizli, Balıkesir, Düzce ve İstanbul’da faaliyet gösterdiklerini kaydetti. Bu yıl İstanbul ofislerini açtıklarını ve İstanbul Bölge Satış Direktörlüğüne de Soner Alperöz’ü getirdiklerinin altını çizen Lokman Koçaslan, hedeflerinin Renault Trucks’ın satış adedini ve pazar payını artırmak olduğunu vurguladı.

İstanbul ofislerini 4 ay önce açtıklarını ve İstanbul’da Renault Trucks’ın Pazar payını artırmak istediklerini ifade eden Koçaslan, bugün Renault Trucks’ın sattığı araçların yüzde 52’sini Koçaslarlar olarak kendilerinin gerçekleştirdiğini ifade etti.

“T SERİSİ ARAÇLARIMIZ ÇEKİCİDE EN AZ YAKIT YAKAN ARAÇ”

Renault Trucks T serisin araçların kullanıcılarına sorun yaşatmayan bir araç olduğunu anlatan Koçaslan, “Bu yıldan sonra Renault Trucks’ın pazar payının T serisi ile artacağını düşünüyorum. Kullanan kişilerden de T serisinin sorunsuz bir araç olduğunu görüyoruz. Euro 6’nın da tam olarak devreye girmesi ile Renault’un pazar payının yükselecektir. T serisi araçlarımız çekicide en az yakıt yakan araç. Yaptığımız testlerde de T serisinin yakıt verimliliğinden müşterilerimiz son derece memnun” dedi.

“EURO 6 İLE BİRLİKTE KARTLAR YENİDEN DAĞITILACAK”

Euro 6’nın tam olarak bu yılın ikinci yarısından sonra başlayacağını hatırlatan Koçaslan, şu an pazarda satılan ürünlerin önemli bir kısmının Euro 5 olduğunu söyledi. Euro 6 ile birlikte kartların yeniden dağıtılacağını belirten Koçaslan, kendilerinin Euro 6’dan çok umutlu olduğunu kaydetti.

SONER ALPERÖZ: “RENAULT TRUCKS’IN İSTANBUL’DAKİ PAZAR PAYINI EN ÜST SEVİYEYE TAŞIYACAĞIZ”

Koçaslanlar İstanbul Bölge Satış Direktörü Soner Alperöz de yaptığı konuşmada, Koçaslanlar İstanbul olarak hedeflerinin Renault Trucks’ın İstanbul pazarındaki payını en üst seviyelere taşımak olduğunu söyledi. Pazardaki en iyi hedefi yakalamayı amaçladıklarını vurgulayan Soner Alperöz, 7 kişilik ekipten oluşan İstanbul ofisleri ile Renault Trucks satışlarını en üst seviyeye taşımayı hedeflediklerini kaydetti.

KOÇASLANLAR İSTANBUL OLARAK HEM SATIŞ HEM SERVİS HİZMETİ VEREN TEK FİRMAYIZ”

Soner Alperöz, Koçaslanlar İstanbul olarak TRF Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik’e 6 adet Renault Trucks Euro 5 çekici teslim etmekten dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti. TRF’nin bir forwarder firması olarak yola çıktığını anlatan Soner Alperöz, filolarına ilk araç alımlarını da Renault Trucks Premium çekicilerle yaptığını hatırlattı. Soner Alperöz, açıklamasının sonunda, “Koçaslanlar İstanbul olarak hem satış hem servis hizmeti veren tek firmayız” dedi.

SERRA KİREMİTÇİ: “TRF’NİN RENAULT TRUCKS TERCİHİ BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Koçaslanlar İstanbul Bölge Satış Müdürü Serra Kiremitçi de, TRF’nin butik tarzı çalışan bir lojistik firması olduğunu belirterek, TRF’nin Renault Trucks markasına geçmişteki deneyiminden dolayı çok inandığını ve tercihlerinin kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

ALTUĞ ARI: “HEDEFİMİZİ 2018 SONUNDA FİLOMUZDAKİ ARAÇ SAYISINI 40 ADEDE YÜKSELTMEK”

TRF Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik’in ortaklarından Altuğ Arı da yaptığı açıklamada TRF’yi 2007 yılında kurduklarını belirterek, “3 kişiyle başladığımız yolculuğumuzda bugün sadece ofisimizde çalışan sayısını 20’ye çıkarttık. Hedeflerimiz vardı. Hergün daha iyiyi nasıl yapabiliriz diye çalıştık. Geçtiğimiz yıl yüzde 70 büyüme gerçekleştirdik. Bu yılki hedefimiz de yüzde 70 oranında büyümek. İşinizi doğru yaparsanız, müşterinizin ne istediğini bilirseniz büyüme hedeflerinizi tutturuyorsunuz. Şu an filomuza kattığımız 6 adet Renault Trucks T serisi çekici ile birlikte toplam araç sayımız 18’e yükseldi. 2007’de faaliyete başladık ama filo oluşturmaya 2014 Temmuz ayında başladık. Hedefimizi 2018 sonunda filomuzdaki araç sayısını 40 adede yükseltmek. Renault Trucks araçlarının yakıtta sağladığı avantaj, bu zamana kadar kullandığımız Renault Trucks marka araçlardan memnun kalmamız tercihimizde etkili oldu. Biz TRF olarak proje odaklı çalışıyoruz” dedi.  

ESİN ÇELEBİ: “HER FORWARDER FİRMASI GİBİ BİZİM DE ARAÇ FİLOSU KURMA HAYALİMİZ VARDI”

TRF Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik’in ortaklarından Esin Çelebi ise, forwarder hizmeti vererek başladıkları faaliyetlerine 2014’te araç filosu oluşturarak devam ettiklerini söyledi. Her forwerder firmasının filo sahibi olma hayalinin olduğu gibi kendilerinin de bu yönde bir hayallerinin olduğunun altını çizen Esin Çelebi, bu planlarının gerçekleşmesinden dolayı mutlu olduklarını kaydetti.  

Etiketler :