Konica Minolta’ya lojistik hizmet verecek

Konica Minolta’ya lojistik hizmet verecek

Yusen Logistics (Benelux) B.V. ile Konica Minolta Medical and Graphic Imaging Europe B.V. arasında KM Healthcare ile ilgili Avrupa dağıtımı rolünün Yusen Logistics tarafından üstlenmesi ve kapsamlı lojistik hizmetlerinin verilmesi için anlaşmalar imzalandı.   KM Healthcare hastaneler ve klinikler için yüksek kalitede röntgen sistemleri ve diğer tıbbi teshiş ekipmanları geliştiriyor, üretiyor ve pazarlıyor.Yusen Logistics depolama, nihai ürünler, yedek parçalar ve tıbbi...

Yusen Logistics (Benelux) B.V. ile Konica Minolta Medical and Graphic Imaging Europe B.V. arasında KM Healthcare ile ilgili Avrupa dağıtımı rolünün Yusen Logistics tarafından üstlenmesi ve kapsamlı lojistik hizmetlerinin verilmesi için anlaşmalar imzalandı.   

KM Healthcare hastaneler ve klinikler için yüksek kalitede röntgen sistemleri ve diğer tıbbi teshiş ekipmanları geliştiriyor, üretiyor ve pazarlıyor.

Yusen Logistics depolama, nihai ürünler, yedek parçalar ve tıbbi filmleri gibi sarf malzemelerin uluslararası dağıtımını gerçekleştirecek. Ürünler hem gümrüklü hem de gümrüksüz alanlarda depolanacak. KM Healthcare için depolama ve lojistik hizmetleri Melsele-Belçika’da bulunan Yusen Logistics’in Antwerp dağıtım merkezinde gerçekleştirilecek. Sıcaklığa karşı hassas olan KM Healthcare gamma ürünleri ise Yusen Logistics’in sıcaklık ayarlı bölümünde tutulacak.

Depolamanın yanı sıra Yusen Logistics, KM Healthcare ürünlerinin depoya kadarki ve depodan sonraki taşımalarını da yönetecek. Girişlerde Japonya’dan hava ve deniz yolu ile gelen ithalatlar ağırlıklı iken, lokal tedarikçilerden ürünler depoya getiriliyor. Çıkışlarda ise Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’ya hava ve deniz taşımaları yapılırken, Avrupa’daki müşterilere grupaj taşımalar organize ediliyor. Ayrıca Yusen Logistics KM Healthcare’e kitler oluşturmak ve etiketleme gibi katma değerli hizmetleri de sunacak.

KM Healthcare Avurupa Orta Doğu Aftika Tedarik Zinciri Müdürü Judith Schut, “Konica Minolta için geniş hizmetler sunan lojistik partneri ile çalışmak çok önemlidir. Özellikle ihracat için tüm planlamlar, dokümantasyon ve ürünlerin doğru işlem görmesi önemlidir. Yusen Logistics bu beceriye sahip ve dolayısıyla biz güzel işbiliğini umuyoruz.” diye konuştu.

Yusen Logistics Benelux Genel Müdürü Piet Bogaard şöyle ilave etti: “Yusen Logistics Konica Minolta için hizmet kapsamlarını daha da genişletmekten sevinç duyuyor. Bu yeni anlaşma, sağlık sektöründeki bu anahtar müşteriye sunduğumuz katma değerli hizmetleri dahil lojistik faaliyetlerinde güzel bir örnek olmuştur.”

Yusen Logistics ile olan işbirliği Konica Minolta’nın global stratejisi “Bir Konica Minolta” ile örtüşüyor. Bu stratejinin amacı da Konica Minolta içindeki üç bölüm “İş Çözümleri” “Ölçüm cihazları” ve “Sağlık” arasında azami sinerji yaratmaktır.

Etiketler :