Krone, 112 yıllık tarihinin en yüksek yatırımı olan Kataforez Kaplama Merkezi'ni tanıttı

Krone, 112 yıllık tarihinin en yüksek yatırımı olan Kataforez Kaplama Merkezi'ni tanıttı

Krone, Almanya’nın Werlte şehrindeki genel merkezinde aralarında yesillojistikciler.com’un da yer aldığı 15 farklı ülkeden 70’den fazla gazeteciye yeniliklerini anlattı. Krone Grubu Genel Müdürü Bernard Krone’nin ev sahipliği yaptığı bu etkinlikte aynı zamanda Werlte’deki ana fabrikada devreye alınan ve 40 milyon avro yatırım bedeli bulunan yeni Krone Kataforez Kaplama Merkezi resmi olarak ilk kez tanıtıldı. Bu tesis aynı zamanda 112 yıllık Krone tarihinde yapılan en yüksek yatırım olma özelliğini taşıyor.

Krone, Almanya’nın Werlte şehrindeki genel merkezinde aralarında Türk gazetecilerin de olduğu 15 ülkeden 70’den fazla basın mensubunun katıldığı bir etkinlik düzenledi. Krone’nin IAA 2018’de tanıtacağı yeniliklerin anlatıldığı etkinlikte ayrıca yeni Krone Kataforez Kaplama Merkezi resmi olarak ilk kez tanıtıldı. 

Krone 16 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu ve 20 metre yüksekliğe sahip yeni Krone Kataforez Kaplama Merkezi’nde şasilere, çevresel etkilere ve paslanmaya karşı en üst düzeyde koruma sağlayan kataforez (KTL) kaplama uygulanıyor. Kumlama ve katodik dip boyaya da maruz bırakılan şasiler bu tesiste en modern şekilde hazırlanıp son kullancılara sunuluyor. Bir şasinin bu tesisteki yüzey kaplama sürecini bitirmesi ise 7 dakikadan daha kısa sürüyor.

BERNARD KRONE: “TARİHİMİZDEKİ EN YÜKSEK YATIRIMI”

Yeni Krone Kataforez Kaplama Merkeziyle ilgili açıklamalar yapan Krone Grubu Genel Müdürü Bernard Krone, “Dünya üzerinde bu tesisimizde kullandığımızdan daha modern bir teknoloji bulunmamaktadır. Tarihimizdeki en yüksek yatırımı yaptığımız bu merkezle Werlte bölgesine olan bağlılığımızı da gösterdiğimizi düşünüyorum. Şasi başına karbon dioksit emisyonunu yüzde 30’dan daha fazla düşüren bu merkez, aynı zamanda yılda 12,6 milyon kilowatt elektrik tasarrufu sağlıyor. Olabilecek en iyi standartlarda, üretim kalitemizi artırmayı sürdüreceğiz” dedi.

Etiketler :