Leyland Trucks, fabrika çıkışı kasası olan 10 bininci DAF kamyonunu üretti

Leyland Trucks, fabrika çıkışı kasası olan 10 bininci DAF kamyonunu üretti

Leyland Trucks, Birleşik Krallık üretim tesisinde özel bir üretim hattı üzerinde birleştirilen, fabrika çıkışı 10 bininci "PACCAR kasa" modelini üretti. Bu premium kasanın, Aerobody'nin ve tenteli kasaların tasarımını, üretimini ve kurulumunu içeren şirket içi kasa programı için önemli bir kilometre taşını oluşturuyor.

PACCAR kasa programı, DAF LF ve CF model serilerindeki 4x2 sabit kasalı kamyon şasilerinde mevcut. Royal Mail gibi lider müşteriler, 2007'de piyasaya sürülmesinden bu yana fabrika kasa programından yararlanıyor. 

Bu fabrika çıkışı programda kasa, Aerobody ve tenteli modeller bulunuyor. Uzunluk, yükseklik ve genişlik, arka liftler ve aydınlatma gibi pek çok seçenek var. Ayrıca, aracın tamamen boyanması ve logo vb. uygulamalardan kapsamlı araç cilasına kadar müşteriye özel gereksinimler de dahil.

Sheffield'daki BK operatörü Hallam Express, 12,0 tonluk DAF LF 180 tenteli bir araç olan 10.000'inci aracın alıcısıdır. Hallam Express Genel Müdürü David Simpson: "DAF bayimiz aracılığıyla komple kasalı aracın teknik özelliklerini belirleme ve bu aracı satın alma olanağından son derece memnunuz. Fabrika çıkışı kasa çözümü mükemmel kalite sunar ve tedarik süresini önemli ölçüde azaltır. Bu, gerçek bir tek noktadan alışveriş hizmetidir."

Etiketler :