“Lojistik Sektöründe Bir İlki Gerçekleştirdik”

“Lojistik Sektöründe Bir İlki Gerçekleştirdik”

“Lojistik Havuzu’nda edinmiş olduğumuz sektörel tecrübemiz ile Lojistik sektörüne operasyonel yazılımlar üretmeye başladık

Lojistik Havuzu’nda edinmiş olduğumuz sektörel tecrübemiz ile Lojistik sektörüne operasyonel yazılımlar üretmeye başladık.” Lojistik Havuzu Teknoloji ve Danışmanlık Hizmetleri AŞ’nin sizler için hazırlamış olduğu Müşteri İlişkileri ve Operasyon Yönetim Sistemini, şirket kurucularından Cüneyt Lütfü İspir www.yesillojistikciler.com'a anlattı…

 Lojistik Havuzu Kurucusu Cüneyt Lütfü İspir

ÖZEL HABER - “Şirketimizin Ar-Ge çalışmalarına başladığı 2007 yılından bugüne lojistik dünyası ile gece gündüz iç içeyiz. Lojistik sektöründe dolu dolu geçirdiğimiz bu 7 yıl, bizlere sektörü tanımamız için çok büyük bir fırsat oldu. Sektör içerisinde edindiğimiz bu tecrübe ile nakliye ve lojistik firmalarının operasyonel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri en iyi yazılım projelerinden birini gerçekleştirdik” diyen Cüneyt Lütfi İspir, Lojistik Havuzu’nun yazılım ekibinin geliştirdiği yazılımlar sayesinde nakliye firmalarının tüm işlemlerini, donanım ve yazılım maliyetlerini düşürdüklerini ve nakliye firmalarına yer ve zamandan bağımsız çalışma olanağı sunduklarını söylüyor.

HERKES İÇİN BİR ÇÖZÜM…

Günümüzde hemen hemen her şirket yazılıma ihtiyaç duyuyor. Fakat yazılımlarla ilgili “pahalıdır” algısı öne çıkıyor. Birçok büyük firma yüksek miktarda ücret ödeyerek kendisine özel yazılım sahibi oluyor, ancak zaman içerisinde değişen ve gelişen teknoloji yüzünden bu yazılımlar eskiyor ve müşterinin ihtiyacını karşılayamaz duruma geliyor.  Lojistik Havuzu da bu gibi sorunların yaşanmaması adına web tabanlı, devamlı yenilenen ve gelişen teknolojiyle uyumlu, kullanımı kolay bir yazılım geliştirdi. Web tabanlı bu yazılım aynı zamanda firmaların özel ihtiyaçlarına göre uyarlanabilecek esnek bir altyapıya sahip platformda tasarlanıyor.

KULLANIMI BASİT

Kullanıcıları tarafından programlarının kullanımının çok kolay olduğunu ve bu sebeple işlerinin kolaylaştırıldığına dair memnuniyetlerini aldığını ileten Cüneyt Lütfü İspir, nakliye firmalarının bu kolay kullanımlı yazılıma çok uygun fiyatlara sahip olabileceğini vurguluyor.Geleneksel yapılara nazaran, kendi yazılım çözümlerinde firmaların server, bakım-onarım ve yazılım geliştirmeye herhangi bir harcama yapmayacaklarını kaydeden İspir, “Bu yazılım sayesinde nakliyecilerimiz çok uygun çözümlerle tüm müşterilerini ve işlerini takip edebilecek, günlük operasyonel ihtiyaçlarını düzenli bir şekilde giderebilecek, satış ekiplerini yönetebilecekler” diyor ve ekliyor: “Yazılımlarımız içerisinde müşteri ilişkileri, operasyon, araç tedarik ve cari hesap takibi var. Bunların haricinde ek olarak firmaların istekleri olduğunda analiz yapıp firmaya özel yazılım da yapabiliyoruz. Yazılımı kullanan firmalar şimdiye kadar nakliye sektöründe hiç görmedikleri çok özel uygulamalar ile tanışıyorlar. Tamamı pratik hayattaki ihtiyaçlardan kaynaklanan bu yenilikçi yazılım sayesinde, bütün işlerini online olarak takip edebiliyorlar. Şirketin bütün birimleri, yani merkez ofis çalışanları, araç tedarik elemanları, muhasebe elemanları veya birkaç ofis beraber çalışıyor ise bütün ofisleri merkeze bağlı bir şekilde eşzamanlı olarak bütün işlerden haberdar oluyorlar. Ve konu üzerinde eş zamanlı olarak, ister mobil telefonlardan ister mobil tablet veya bilgisayarlardan süreçlere katılabiliyorlar. Böyle özellikleri olan yazılımlar binlerce dolar maliyetlere çıkarken Lojistik Havuzu Yazılım çözümleri içerisinde yazılımı kiralama yöntemi ile çok uygun koşullar ile kullanım hakkına sahip olabiliyorlar.” 

HEDEF KİTLEMİZ NAKLİYE VE LOJİSTİK DÜNYASI…

Lojistik Havuzu projesi ile sektörü çok iyi tanıyan firma nakliye ve lojistik sektörüne yazılımlar yapmaktan ayrı bir keyif aldıklarını, bu sektörde müşterilerini bu kadar iyi tanımalarının kullanıcılarına avantaj olarak geri döndüğünü söylüyorlar.

Etiketler :