Lojistikçilerin konteynerlarını takip ediyor!

Lojistikçilerin konteynerlarını takip ediyor!

Cntracking.com, lojistik işletmelerine 5 dakikada kurulumu tamamlanan konteyner takip sistemi olanağı sağlıyor. Lojistik işletmeler, web sitelerine kendilerine özgü takip modülünü yerleştirip, logolu e-posta ile müşterilerine konteyner durum bilgisini otomatik olarak gönderebiliyor.

Türkiye’nin ilk bütünleşik konteyner takip platformu olan ve CNTR Bilişim A.Ş. tarafından Dokuz Eylül Teknoloji Geliştirme Bölgesinde tamamlanan www.cntracking.com projesi, her lojistik işletmesine bir konteyner takip sistemi ilkesi ile 160 ülkede aynı anda online satışlara başladı.  Cntracking.com yetkilileri “lojistik işletmelerinin müşterilerine tek tek konteyner takibi yapması, önemli bir zaman kaybı ve maliyet ortaya çıkarıyor. Aynı zamanda, insana dayalı hatalar da gözleniyor. Her armatörün konteyner takip sisteminin birbirinden farklı oluşu, ayrıca bu bilgiyi kolayca yorumlayabilmelerini zorluyor. 

www.cntracking.com tarafından yeni geliştirilen ve bulut teknolojisi üzerinde  5 dakika gibi kısa bir sürede kurulan sistem ile lojistik işletmeleri sanki kendi takip sistemleri varmış gibi müşterilerine hizmet verebilecek. Kendi işletmelerinin logolu mailleri ile müşterilerine konteyner güncel durum ve konteyner varış bilgisi e-postalarını otomatik olarak gönderebilecekler” açıklamasını yaptılar. Yetkililer, “Konteyner takip sistemini kullanmaya başlayan lojistik işletmeleri dijital dünyaya adım atmış olacak ve katma değerli hizmetler anlamında da öne geçecekler. Sadece mevcut müşterileri değil potansiyel müşterileri de bu sistem sayesinde takip edebilecekler” dedi.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren CNTR Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr Okan Tuna “Yıllık abonelik sistemi ile çalışan sistemimizin temel amacı maliyetleri düşürmek ve katma değerli hizmetler ile lojistik işletmelerinin pazarlama yeteneklerini artırmak. Profesyonel kullanıcılarımıza sunduğumuz panel (dashboard) ile önemli istatistiki bilgiler de sunabiliyoruz” diyerek sözlerine şöyle devam etti “Sistemi denemek isteyenler için 15 günlük ücretsiz kullanma olanağı var. www.cntracking.com sitesinden ücretsiz olarak kayıt olup hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Etiketler :