MAN Lion’s Coach’a Coach of the Year 2020 ödülü

MAN Lion’s Coach’a Coach of the Year 2020 ödülü

MAN Lion’s Coach, küresel yarışmada tüm rakiplerini eleyerek prestijli bir ödül kazandı. Toplam 22 ülkeden çeşitli mecraların ticari araç editörlerinden oluşan jüri, yeni MAN Lion’s Coach’u “Coach of the Year 2020” olarak seçti. Jüri, MAN Lion’s Coach’un kendine özgü tasarımının yanı sıra, düşük maliyet, konfor ve güvenilirliği bir arada sunan uyumlu konseptinden etkilendiğini belirtti. Brüksel’deki Busworld 2019’da düzenlenen ödül töreni ile “Yılın Otobüsü ve Yolcu Otobüsü” jürisi, MAN Truck & Bus’a onu

Yeni MAN Lion’s Coach, resmi lansmanından iki yıl sonra “Coach of the Year 2020” ödülünü kazandı. MAN Lion’s Coach’a, “Coach of the Year 2020” ödülü, Busworld 2019’un Brüksel’deki yeni fuar alanında düzenlenen açılış ve ödül töreninde sunuldu. 22 Avrupalı ticari araç editöründen oluşan jüri, MAN Lion’s Coach’un tüm konseptinden ve kullanışlı yapısından özellikle etkilendiler. 30 yıldır verilen “Coach of the Year” ödülü, yolcu otobüsü pazarının en önemli ödülü olarak kabul ediliyor. 

“Ödül, Lion’s Coach ile özel bir şey başardığımızı vurgulamaktadır”

MAN Truck & Bus SE CEO’su Joachim Drees, “Yeni MAN Lion’s Coach’umuzun uzman jüriyi etkileyip bu çok arzulanan ödülü kazanmasından gurur duyuyoruz. ‘Coach of the Year’ ödülü, tüm ekibin yıllar boyu kendilerini işlerine adadıklarının ve sıkı çalıştıklarının mükemmel bir kanıtı oldu. Olağanüstü bir aracı geliştirmek ve başarılı bir şekilde pazara sunmak amacıyla otobüs bölümünde ve tüm bölümlerle birlikte yorulmaksızın çalıştılar. Bu jüri oylaması, Lion’s Coach ile kesinlikle özel bir şey başardığımızı vurgulamaktadır” açıklamasında bulundu. 

Lion’s Coach, “Coach of the Year 2020”nin açık ara kazananı oldu 

Ödül sürecinde 22 uzman üyeden oluşan büyük jüri, tüm Avrupa’dan beş otobüs üreticisini, Eylül ayı başında Romanya’nın Sibiu kentindeki ‘Coach Euro Test’ine davet etmişti. Jüri, bir hafta süren kapsamlı testler, sayısız test sürüşü ve yoğun teknik tartışmalardan sonra, MAN Lion’s Coach’un “Coach of the Year 2020” ödülünün açık ara kazananı olduğuna karar verdi. Uluslararası uzman jüri, otobüsün inovatif teknolojiyi modern tasarımla eşleştirme biçiminin yanı sıra düşük maliyet, konfor ve kullanışlılığı bir arada sunan uyumlu konseptinden de özellikle etkilendi. Jüri değerlendirmesinde, Lion’s Coach’un iyi kalite sürücü alanı ve süper yol tutuşu, motor bölümündeki yüksek performanslı ve olağanüstü randımanlı güç aktarma sisteminden özellikle bahsedildi. Jüri, aynı zamanda, ön aks üzerindeki tekerlekli sandalye asansörünün, otobüsün bagaj alanı hacmini kısıtlamadan kullanılması konusunda maksimum esneklik sağlayan akıllı entegrasyonuna da atıfta bulundu.   

“Artan pazar payı ve aldığı ödüllerle  sıra şampiyonların da tercihi”

Otobüs Ürün & Satış Başkanı ve Otobüs Ticari Faaliyet Alan Sözcüsü Rudi Kuchta ise, “Bu ödül, MAN Lion’s Coach’u, otobüs işletmecilerinin hayatını kolaylaştıran güvenilir ve düşük maliyetli bir araç olarak, gerek müşteriler gerekse uzmanlar tarafından da tescillemektedir. Sonuç olarak, yeni Lion’s Coach, lansmanından bu yana aldığı sayısız ödülün yanı sıra Avrupa’da pazar payını da önemli ölçüde artırmayı başarmıştır. Lion’s Coach’un MAN’ın en çok ödül alan otobüs modeli olmasının ve FC Bayern Munich, Paris Saint-Germain ve Alman Milli Futbol Takımı gibi önde gelen takımların, Lion’s Coach’u tur otobüsleri olarak seçmesinin haklı bir nedeni var. Yine de, uluslararası ‘Coach of the Year’ ödülünü kazanmak, gerçek bir onur ve kesinlikle bizi heyecanlandırıyor” şeklinde konuştu.  

Etiketler :