MAN ve PO “ilk dolum” işbirliğini uzattı

MAN ve PO “ilk dolum” işbirliğini uzattı

MAN ile Petrol Ofisi, 18 yıldır sürdürdükleri ilk dolum işbirliğini önümüzdeki dönemde de sürdürme kararı aldı.

Petrol Ofisi ile MAN arasında 18 yılı aşkın bir süredir devam eden ilk dolum, akaryakıt ve madeni yağ işbirliği 1.5 yıl daha uzatıldı. İşbirliğinin yeni dönemde de devam ettirilmesine ilişkin düzenlenen basın toplantısına MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu ve OMV Petrol Ofisi Ticari Satışlar ve Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu katıldı.

TUNCAY BEKİROĞLU: “İŞBİRLİĞİ MÜŞTERİLERİMİZE SORUNSUZ FAYDA SAĞLAYACAK”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu basın toplantısında yaptığı konuşmada, Petrol Ofisi ile uzun yıllardır işbirliği içinde olduklarını ve ilk dolum anlaşmasını 1.5 yıl daha uzattıklarını söyledi. Geçen 18 yıllık işbirliği sürecinde doğru partnerin Petrol Ofisi olduğunu gördüklerini belirten Tuncay Bekiroğlu, “İnanıyorum ki, bu işbirliği müşterilerimize sorunsuz fayda sağlayacaktır” dedi.

“MAN’IN YAŞAM BOYU İŞ ORTAKLARI OLAN MÜŞTERİLERİ İÇİN ARTI DEĞER YARATILIYOR”

Petrol Ofisi ve MAN araçlarının ekonomik faydalarını maksimum düzeye çıkartmak için ortak saha çalışmaları ve ortak ürün geliştirme projeleri yürüttüklerini söyleyen MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, hem iç hem de ihracat pazarları için ürettikleri ağır vasıtaların ilk dolumu ve servis değişimlerinde, Petrol Ofisi Madeni Yağlar’ı tercih ettiklerini söyledi. Tuncay Bekiroğlu şunları söyledi: “MAN, ilk dizel motorun patentini almasından bu yana; konfor, performans, teknoloji ve yaşam boyu maliyetler gibi birçok alanda öncülük yaparak, sektörün standartlarını belirlemektedir. MAN aynı şekilde satış sonrası hizmetlerde sunduğu yüksek hizmet kalitesi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla Türkiye’de sektörün öncüsü konumundadır. Bu haklı konum, iş ortaklarını da bu anlayışa uygun olarak alanında öncü kurumlar arasından seçmesiyle kazanılmıştır. Petrol Ofisi Madeni Yağlar, alanında Türkiye’nin en önde gelen markası konumunda. Teknolojiye, kaliteye, performansa ve dayanıklılığa önem veren, yatırım yapan bir marka. Petrol Ofisi Madeni Yağlar ile uzun süredir sürdürmekte olduğumuz bu stratejik güç birliği sayesinde araçlarımızın, zorlu yol ve çalışma şartlarında, istikrarlı ve verimli bir şekilde çalışmalarını güvence altına alıyoruz. İletişim çalışmalarımızda ‘MAN Türkiye, Petrol Ofisi Maximus dizel motor yağlarını tercih ediyor’ ibaresini kullanarak, müşterilerimize Maximus dizel motor yağlarını tavsiye ediyoruz. Ayrıca anlaşmalı MAN Yetkili Servislerinde de Petrol Ofisi Madeni Yağlar ürünleri kullanılarak ve ortak pazarlama faaliyetleri yürütülerek, MAN’ın yaşam boyu iş ortakları olan müşterileri için artı değer yaratılıyor” dedi.

SEZGİN GÜRSU: “İŞBİRLİĞİMİZİ UZUN YILLAR DEVAM ETTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

OMV Petrol Ofisi Ticari Satışlar ve Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu da toplantıda yaptığı konuşmada,18 yılı geride bırakan ve karşılıklı yapılan anlaşma doğrultusunda bir dönem daha uzatılan birliktelikten Petrol Ofisi olarak büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Gürsu, “Türk ve dünya otomotiv endüstrisinin önde gelen markaları, araçlarında maksimum koruma ve tasarruf için, hem ilk dolum hem de satış sonrasında Petrol Ofisi’nin ürünlerini kullanıyor. Petrol Ofisi olarak ticari araç sektörünün öncü markalarından MAN ile sürdürdüğümüz bu işbirliğimizi uzun yıllar devam ettirmeyi hedefliyoruz. Yıllardır güçlenerek devam eden bu birliktelik her iki markaya da güven ve değer katmaktadır” diye konuştu.

“27 ÜLKEYE İHRACAT GERÇEKLEŞTİRİYORUZ, YÜZDE 25’LİK PAZAR PAYI İLE TÜRKİYE’DE LİDERİZ”

Petrol Ofisi’nin Derince’deki tesislerinde yılda 120 bin ton madeni yağ üretimi gerçekleştirdiklerini ifade eden Sezgin Gürsu, Türkiye madeni yağ pazarında yüzde 25’lik pay ile lider konumda bulunduklarını kaydetti. 27 ülkeye ihracat yaptıklarının altını çizen Gürsu, ürettikleri madeni yağların yakıt tüketimine önemli katkılar sağladığını kaydetti. 

Etiketler :