MAN’dan 4 adet 2+1 VIP otobüs aldı

MAN’dan 4 adet 2+1 VIP otobüs aldı

Pamukkale Turizm’in Muğla Bölgesi bireysel yatırımcılarından Sabri Bahçeyaka da 4 otobüslük satın alma kararını, MAN Lion’s Coach Efficientline 2+1 VIP’den yana kullandı.

Otobüsler, MAN’ın Ankara Akyurt’teki tesislerinde gerçekleştirilen törenle teslim edildi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Koordinatörü Emrah Albustanoğlu’nun evsahipliğinde düzenlenen teslimat törenine, Pamukkale Turizm’in bireysel yatırımcısı Sabri Bahçeyaka’nın yanı sıra Şensan Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Devrem Bayhan da katıldılar.

MAN Lion’s Coach Efficientline 2+1 VIP otobüslerin, geleneksel MAN kalitesi ve Efficientline yakıt tasarrufunun, orijinal 2+1 VIP konforu ile buluştuğu işletmeciler açısından en ideal otobüs olduğunu belirten Sabri Bahçeyaka, “38 yolcu koltuğunun konfordan taviz verilmeden 12 metrelik standart şase üzerinde gerçekleştirilmiş olması, hem işletme hem de 2. el aşamalarında çok önemli bir avantaj sunuyor. Bununla birlikte Efficientline serisinin yakıt tasarrufuna MAN’ın ileri teknolojiye sahip Euro 6 motoru da eklenince, adeta rakipsiz çok cazip bir fırsat sunuyor. MAN araçlarının bilinen kalitesi ve yüksek niteliklerinin yanı sıra Satış Sonrası Hizmetler’de de ayrıcalıklar tanıyan hizmet anlayışı da, bu tercihimizi etkileyen diğer önemli faktörler arasında” dedi.

MAN’ın her müşterisini ayrı bir iş ortağı olarak gördüğünü ve bu ortaklığın süresini ise ömür boyu olarak belirlediğini vurgulayan Emrah Albustanoğlu ise “Bu yaklaşımla MAN, yaptığı tüm geliştirmeleri öncülük ettiği ileri teknoloji ile birlikte, niteliklerin arttırılması, işletme giderlerinin düşmesi, çevre hassasiyetleri ve yolcu konforu odağıyla gerçekleştiriyor. Bu nedenle araçlarımızın uzun ömrü ve yüksek performansı gibi iş ortaklarımızla da birlikteliklerimiz uzun ömürlü ve karşılıklı iyi ilişkilerle sürüyor” dedi.  

Etiketler :