Mercedes-Benz Ege Kupası 16 - 21 Ocak arasında yapılacak

Mercedes-Benz Ege Kupası 16 - 21 Ocak arasında yapılacak

18. Uluslararası Ege Kupası, altıncı kez Mercedes-Benz Türk’ün isim sponsorluğunda 16 - 21 Ocak 2017 tarihleri arasında Kuşadası ve Aydın’da oynanacak.

1996 yılından bu yana Türk futbolunun ana sponsorları arasında yer alan ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun en uzun süreli ortaklarından biri olan Mercedes-Benz Türk‘ün desteklediği 16 yaş altı futbol milli takımlarının mücadele ettiği 2017 Mercedes-Benz Ege Kupası bu yıl 16 - 21 Ocak 2017 tarihleri arasında Kuşadası ve Aydın'da düzenleniyor. 2017 Mercedes-Benz Ege Kupası, Türk futboluna her alanda destek veren Mercedes-Benz Türk’ün  isim sponsorluğunda altıncı kez gerçekleşecek.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen turnuvada şampiyon olan Türkiye, turnuva tarihinde toplam 8 kez birinci oldu. Bu maçlarda 44 galibiyet elde eden Türkiye, 15 beraberlik, 7 de yenilgi aldı. Türkiye bu karşılaşmalarda 143 gol atarken, 58 golü de kalesinde gördü. 2017 Mercedes-Benz Ege Kupası’nda Türkiye, Kosova, Ukrayna, Slovakya, Yunanistan ve Karadağ mücadele edecek. Son şampiyon Türkiye A Grubu’nda Kosova ve Slovakya ile karşı karşıya gelecek.

SÜER SÜLÜN: “İŞBİRLİĞİMİZ GELENEK VE BAĞLILIĞIN SEMBOLÜ“

Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün, Türk futbolunun en uzun soluklu destekçilerinden biri olduklarını dile getirerek şunları söyledi: “1996 yılından bu yana Mercedes-Benz Türk olarak, Türkiye Futbol Federasyonu’nun en büyük destekçilerinden biriyiz. Gelenek, bağlılık ve sürdürülebilirliğin sembolü olan bu işbirliğinde sponsorluğun ötesinde bir taraftar olarak Türk futbolunun coşkusuna ortak oluyoruz. 21 yıllık yolculuğumuzun son altı yılında da Ege Kupası’na destek veriyoruz. Mercedes-Benz Türk olarak 50. yılımızda da Türkiye ve Türk futboluna inancımız ve güvenimiz şüphesiz devam ediyor.”  

Etiketler :