Mercedes-Benz kamyon almak isteyenlere Nisan ayı fırsatları…

Mercedes-Benz kamyon almak isteyenlere Nisan ayı fırsatları…

Mercedes-Benz Türk, kamyon için hazırladığı Nisan ayına özel kampanyalar ile kişiye özel fırsatlar sunuyor. İşte Mercedes-Benz kamyonlarda euro ya da TL ile ödeme seçenekleri sunan kampanyası…

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Actros 1840-1844 hariç tüm Mercedes-Benz kamyon tipleri için geçerli olmak üzere Nisan ayında avantajlı faiz oranlarıyla araç kredisi sunuyor.

Mercedes-Benz araç, kasko ve bakım kredilerini kapsayan özel finansman kampanyasında; 250 bin TL’ye varan krediler, kurumsal müşteriler için yüzde 0,92’den başlayan avantajlı faiz oranları ve 4 bin 126 TL’den başlayan aylık ödeme planı,

Şahıs firmaları için yüzde 0,96’dan başlayan avantajlı faiz oranları ve 4 bin 294 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleriyle sunuluyor.

Euro ödeme seçeneklerinde ise Mercedes-Benz kasko ve bakım kredilerini kapsayan özel finansman kampanyasını tercih eden kurumsal müşteriler; 75 bin euroya varan kredi tutarları için yüzde 0,24’ten başlayan faiz oranı, 48 aya varan vade seçenekleri ile 935 eurodan başlayan aylık ödeme planı seçeneklerinden yararlanabiliyor.

Actros 1840-1844 hariç tüm Mercedes-Benz kamyon tipleri için geçerli olmak üzere yalnızca bakım kredisini tercih eden kurumsal müşterilere ise; 20 bin TL’ye varan kredi, 48 aya varan vade seçenekleri ile 287 TL’den başlayan aylık ödeme planı ile sunuluyor.

Euro ödeme seçeneklerinde ise kurumsal müşteriler; 6 bin euroya varan kredi tutarları için 48 aya varan vade seçenekleri ile 72 eurodan başlayan aylık ödeme fırsatından faydalanabiliyor.  

Etiketler :