Mercedes-Benz Kamyonlarda Mart Fırsatı

Mercedes-Benz Kamyonlarda Mart Fırsatı

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Axor 1840-1844 hariç tüm Mercedes-Benz kamyon tipleri için geçerli olmak üzere Mart ayında avantajlı faiz oranlarıyla araç kredisi ve servis sözleşmesi sunuyor.Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, araç kredisi ve servis sözleşmesini kapsayan özel finansman kampanyası çerçevesinde 250 bin TL’ye varan kredi tutarları için yüzde 0’dan başlayan faiz oranları ve 4 bin 256 TL’den başlayan aylık ödeme imkânları sunuyor.Aynı kampanya kapsamında...

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Axor 1840-1844 hariç tüm Mercedes-Benz kamyon tipleri için geçerli olmak üzere Mart ayında avantajlı faiz oranlarıyla araç kredisi ve servis sözleşmesi sunuyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, araç kredisi ve servis sözleşmesini kapsayan özel finansman kampanyası çerçevesinde 250 bin TL’ye varan kredi tutarları için yüzde 0’dan başlayan faiz oranları ve 4 bin 256 TL’den başlayan aylık ödeme imkânları sunuyor.

Aynı kampanya kapsamında tercihini Euro kuru üzerinden krediden yana kullanan müşterilere ise 75 bin euroya varan kredi tutarları için yüzde 0.24’ten başlayan faiz oranları ve 935 eurodan başlayan aylık ödeme imkânları sunuluyor.

Etiketler :