Mercedes-Benz Türk, 2017 yılında gerçekleştirdiği 2. el kamyon ve otobüs satış adetlerini açıkladı

Mercedes-Benz Türk, 2017 yılında gerçekleştirdiği 2. el kamyon ve otobüs satış adetlerini açıkladı

Mercedes-Benz Türk 2. El faaliyetlerini değerlendirdi. Mercedes-Benz Türk’ün Hadımköy’deki merkezinde gerçekleştirilen basın toplantısına Mercedes-Benz Türk 2. El Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy, TruckStore Grup Müdürü Kıvanç Aydilek ve BusStore Grup Müdürü Oytun Balıkçıoğlu katıldı.

Mercedes-Benz Türk 2. El Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy, toplanda yaptığı konuşmada Mercedes-Benz Türk 2. El olarak kuruluşlarının 9. yılını kutladıklarını söyledi. Şirketlerinin 2. El faaliyetlerinin 120 milyon euroluk ciroya ulaştığını ve 2 bin 500 adetlik satışa ulaştıklarını belirten Osman Nuri Aksoy, “Geçtiğimiz yıl TruckStore markası altında 2 bin 142 adet kamyon, BusStore markası ile de 369 adet otobüs sattık. 2018’in ilk çeyreğinde 306 adet 2. El kamyon, 73 adet otobüs satış gerçekleştirdik” dedi.

Otobüs tarafından ihracatta geçen yıl çok ciddi bir yol kat ettiklerini ifade eden Aksoy, “2011 yılından bu yana gelişen ihracat işlemlerimiz 2016 yılına geldiğimizde yıllık yaklaşık 100 adedi buldu. Geçtiğimizi yıl yurtiçi pazarın daralmasına rağmen yaptığımız ihracatlar satış adetlerimizi destekledi ve ihracat rakamımız 28 adede ulaştı” diye konuştu.

Etiketler :