Mersin’in yeni lojistik firması 3 adet Euro 6 Iveco Stralis çekici aldı

Mersin’in yeni lojistik firması 3 adet Euro 6 Iveco Stralis çekici aldı

Mersin’de yeni faaliyete başlayan Saraçoğlu Lojistik’e Kılıçlar Otomotiv tarafından 3 adet geniş kabinlii ADR’li, Gold Paket Iveco Hi-Way çekici teslimatı yapıldı. Kılıçlar Otomotiv’in Mersin’deki tesislerinde düzenlenen teslimat töreninde bir konuşma yapan Saraçoğlu Lojistik’in ortaklarından Cahit Saraçoğlu, Iveco’nun bir dünya markası olması, Iveco’nun Euro 6‘da SCR sistemini  kullanmasının tercihlerinde önemli etken olduğunu söyledi. Cahit Saraçoğlu,...

Mersin’de yeni faaliyete başlayan Saraçoğlu Lojistik’e Kılıçlar Otomotiv tarafından 3 adet geniş kabinlii ADR’li, Gold Paket Iveco Hi-Way çekici teslimatı yapıldı. Kılıçlar Otomotiv’in Mersin’deki tesislerinde düzenlenen teslimat töreninde bir konuşma yapan Saraçoğlu Lojistik’in ortaklarından Cahit Saraçoğlu, Iveco’nun bir dünya markası olması, Iveco’nun Euro 6‘da SCR sistemini  kullanmasının tercihlerinde önemli etken olduğunu söyledi. Cahit Saraçoğlu, “Iveco Stralis rakiplerinden çok üstün donanım kalite ve daha düşük yakıt değerleri veriyor. Yeni Stralis Euro 6’larda SCR sistemi sayesinde DPF filtresi temizliği için durup zaman ve yakıt kaybetmek yok. Bunlar bizim için çok önemli” dedi.

Kılıçlar Otomotiv Mersin tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Saraçoğlu Lojistik firmasının ortaklarından Cahit Saraçoğlu ve Sercan Saraçoğlu ile Kılıçlar Otomotiv Ağır Vasıta Satış Müdürü Hasan Kayın katıldı. Teslimat töreninin sonunda günün anısına Saraçoğlu Lojistik yetkililerine bir plaket verildi. 

Etiketler :