Mersinli frigo taşımacısına 40 adet Volvo Trucks  teslim etti

Mersinli frigo taşımacısına 40 adet Volvo Trucks teslim etti

Volvo Trucks, Arıç Lojistik’e 40 adet Volvo çekici tezlim etti. Volvo Trucks’ın Orhanlı tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine Volvo Group Kamyonları Ticari Direktörü Şafak Tuğut, Arıç Lojistik Genel Müdürü Bahattin Arıç, Volvo Group Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ve Volvo Group Satış Sonrası Direktörü Gökhan Bingöl katıldı.Volvo Group Kamyonları Ticari Direktörü Şafak Tuğut, Arıç Lojistik’in Mersin’in önde gelen nakliye firmalarından...

Volvo Trucks, Arıç Lojistik’e 40 adet Volvo çekici tezlim etti. Volvo Trucks’ın Orhanlı tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine Volvo Group Kamyonları Ticari Direktörü Şafak Tuğut, Arıç Lojistik Genel Müdürü Bahattin Arıç, Volvo Group Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ve Volvo Group Satış Sonrası Direktörü Gökhan Bingöl katıldı.

Volvo Group Kamyonları Ticari Direktörü Şafak Tuğut, Arıç Lojistik’in Mersin’in önde gelen nakliye firmalarından biri olduğunu ve özellikle de frigo ağırlıklı taşımacılık yaptığını söyledi. Volvo Trucks’ın en fazla Euro 6 araç satan firma olduğunu belirten Şafak Tuğut, Arıç Lojistik’in Volvo Trucks’ı tercih etmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

ŞAFAK TUĞUT: “320 ADET EURO 6 VOLVO TRUCKS SATIŞI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Şafak Tuğut, 16 ton ve üzeri Türkiye ağır vasıta pazarının bu yıl geçen yıla oranla yüzde 50-55 oranında daralmasının beklendiğini kaydetti. Tuğut, siparişler dahil bu yıl 320 adet Euro 6 kamyon satışı gerçekleştirdiklerini söyledi.

BAHATTİN ARIÇ: “TOPLAM ARAÇ SAYIMIZI 160 ADEDE YÜKSELTTİK”

Arıç Lojistik Genel Müdürü Bahattin Arıç ise teslimat töreninde yaptığı konuşmada, 2003 yılında Mersin’de kurulduklarını ve ağırlıklı olarak frigo taşımacılığı yaptıklarını belirtti. Avrupa, Irak, Türki Cumhuriyetler ve yurtiçine yönelik frigo taşımacılığı gerçekleştirdiklerini kaydeden Bahattin Arıç, 40 adetlik Volvo Trucks çekiciler ile birlikte filolarında araç sayısının 160’a yükseldiğini söyledi. Teslim aldıkları araçların tamamının otomatik şanzımanlı olduğunu vurgulayan Arıç, 40 adet araç için toplam 4.5 milyon euro yatırım yaptıklarını kaydetti. 

Etiketler :