Metro Turizm filosuna 100 adet Temsa otobüs kattı

Metro Turizm filosuna 100 adet Temsa otobüs kattı

Temsa, Busworld'de Metro Turizm’e 50 Maraton ve 50 Safir Plus aracın satışına yönelik ilk Maraton’un teslimatı yapıldı. Aracın anahtarı Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ve Satış Direktörü Murat Anıl tarafından Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk’e sunuldu. Dinçer Çelik, teslimat töreni sonrasında yaptığı açıklamada, şehirlerarası yolcu taşımacılığının öncü ve lider şirketlerinden olan Metro Turizm ile uzun yıllara dayanan işbirliğinin...

Temsa, Busworld'de Metro Turizm’e 50 Maraton ve 50 Safir Plus aracın satışına yönelik ilk Maraton’un teslimatı yapıldı. Aracın anahtarı Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ve Satış Direktörü Murat Anıl tarafından Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk’e sunuldu. Dinçer Çelik, teslimat töreni sonrasında yaptığı açıklamada, şehirlerarası yolcu taşımacılığının öncü ve lider şirketlerinden olan Metro Turizm ile uzun yıllara dayanan işbirliğinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Metro Turizm’in filosuna 50 Maraton ve 50 Safir Plus aracımız yer alacak. İlk Maraton’u Busworld Fuarı’nda teslim etmenin mutluluğu içindeyiz. Yeni araçların Metro Turizm’e bol kazanç getirmesini ve hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İYİ BİR SEZON VE BOL KAZANÇLAR DİLİYORUZ

Satış Direktörü Murat Anıl da yaptığı açıklamada, “Metro Turizm yılda 20 milyonu aşkın yolcuya hizmet veriyor. Bu hizmet sürecinde Temsa araçları da düşük yakıt tüketimi ve konforu ile yolcuların beğenisini kazanıyor. Sezonun başlamasına az bir süre kaldı. Metro Turizm de Sayın Galip Öztürk’ün çizdiği hedefler doğrultusunda her yıl büyüyerek yoluna devam ediyor. Bizde bu hedeflere sağladığımız katkılar nedeniyle mutlu oluyoruz. Maraton ve Safir Plus araçlarımızın Metro Turizm’e hayırlı uğurlu olmasını, iyi bir sezon geçirilmesini ve bol kazanç elde edilmesini diliyorum. Metro Turizm yönetimine ve Sayın Galip Öztürk’e Temsa’yı tercih etmelerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.       

Etiketler :