Nazkılınç Nakliyat’a Renault Trucks T460 çekici teslim edildi

Nazkılınç Nakliyat’a Renault Trucks T460 çekici teslim edildi

Adana merkezli Nazkılınç Nakliyat, 2002 yılından bu yana Renault Trucks çekicilerinin yakıt tasarrufu ile karlılığını artırıyor.

Nazkılınç Nakliyat, başta ayçiçeği, mısır, buğday olmak üzere dökme yük taşımacılığı yapıyor. İlk Renault Trucks aracını 2002 yılında alan Nazkılınç Nakliyat, son olarak filosuna yeni 2020 model Renault Trucks T460 çekiciyi katıyor. 

Ağırlıklı olarak Adana-İstanbul ve Adana-Samsun güzergahlarında işlenmeye hazır gıda ürünlerinin depolardan fabrikalara nakliyesini gerçekleştirdiklerini belirten Nazkılınç Nakliyat firma sahibi Mehmet Kılınç, zaman zaman 2.El Renault Trucks çekiciler de aldıklarını belirtiyor. Kılınç; “Filomuzu yatırımlarımıza göre 2.El ve sıfır Renault Trucks çekiciler ile yeniliyoruz. Her iki şekilde de araçlarımızdan çok memnunuz. Yakıt tasarrufu ve hafif şasi ağırlığıyla yüksek yük kapasitesi sağlaması nedeniyle Renault Trucks çekicileri tercih ediyoruz. Yakıt tasarrufunun üzerine artan yük kapasitesi maliyet avantajı sağlıyoruz. Aksi takdirde karlılığımız çok düşük oluyor. Araçların performansı, sürücü konforu ve düşük bakım giderleri de tercihimizi belirleyen diğer avantajlar. Daha önce 2.El olarak aldığımız Renault Trucks Premium çekiciler ile 800.000 km’yi hiç sorunsuz gördük” şeklinde açıkladı. 

Renault Trucks çekicileri yakıt tasarrufu açısından uzun süre gözlemleme şansına sahip olduklarını belirten Mehmet Kılınç; “Filomuzda aynı konfigürasyonlara sahip diğer aracımızla Renault Trucks çekilerimizi farklı koşullarda uzun zaman karşılaştırdık. Her durumda Renault Trucks aracımız ile 2 puanlık bir yakıt tasarrufu gözlemliyoruz. Bu da önemli bir fark” diye belirtti.  

Renault Trucks yetkili bayi İkikardeş Otomotiv Satış Müdürü Yusuf İkikardeş; “Nazkılınç Nakliyat, markamıza sadık bir iş ortağımız. Yıllardır hem satış hem de satış sonrasında Renault Trucks’ı tercih etmelerinden çok memnunuz” dedi. 

Etiketler :