Omsan Lojistik 10 yıldır devam eden işbirliğini 5 yıl daha uzattı

Omsan Lojistik 10 yıldır devam eden işbirliğini 5 yıl daha uzattı

Omsan Lojistik ve Petrol Sanayi Derneği (PETDER) atık motor yağlarının toplanması, taşınması ve lisanslı tesislere teslim edilmesine yönelik 10 yıldır sürdürdükleri işbirliğini 5 daha uzattılar.  Omsan Lojistik ve PETDER’in 5 yıl daha devam edecek işbirliği anlaşmasını Omsan Lojistik Genel Müdürü Hakan Keskin ve PETDER Genel Sekreteri Niyazi İlter imzaladı.“ÇEVREYE DEĞER VEREN BİR ANLAYIŞA SAHİBİZ”İmza töreninde bir konuşma yapan Omsan Lojistik Genel...

Omsan Lojistik ve Petrol Sanayi Derneği (PETDER) atık motor yağlarının toplanması, taşınması ve lisanslı tesislere teslim edilmesine yönelik 10 yıldır sürdürdükleri işbirliğini 5 daha uzattılar.  

Omsan Lojistik ve PETDER’in 5 yıl daha devam edecek işbirliği anlaşmasını Omsan Lojistik Genel Müdürü Hakan Keskin ve PETDER Genel Sekreteri Niyazi İlter imzaladı.

“ÇEVREYE DEĞER VEREN BİR ANLAYIŞA SAHİBİZ”

İmza töreninde bir konuşma yapan Omsan Lojistik Genel Müdürü Hakan Keskin, “PETDER ile 10 yıldır atık motor yağlarının toplanması, taşınması ve lisanslı tesislere teslimi konusunda işbirliği yapıyoruz. Yaptığımız anlaşma ile bu işbirliğini 5 yıl daha uzatacağız. Omsan Lojistik olarak biz lojistikten daha fazlasını sunmaya çalışıyoruz. Çevreye değer veren bir anlayışa sahibiz” dedi.

PETDER YETKİLENDİRİLMİŞ TEK KURULUŞ

PETDER Genel Sekreteri Niyazi İlter de yaptığı konuşmada, Omsan Lojistik ile 10 yıldır süren işbirliklerini 5 yıl daha uzattıklarını söyledi. Atık yağların toplanmasının PETDER için önemli bir sosyal sorumluluk olduğunu ifade eden Niyazi İlter, atık yağların toplanması konusunda PETDER’in yetkilendirilmiş tek kuruluş olduğunu ifade eden İlter, bu konunun kendileri için çok ciddi bir sosyal sorumluluk olduğunu kaydetti.

OMSAN LOJİSTİK VE PETDER İŞBİRLİĞİ HAKKINDA…

Omsan Lojistik, PETDER tarafından başlatılan “Atık Yağların Yönetimi” projesine, 2006 yılından itibaren nakliyeden sorumlu iş ortağı olarak destek veriyor. Yeni anlaşma ile bu işbirliği 2021 yılı sonuna kadar sürdürülmesi kararlaştırıldı. Omsan Lojistik, PETDER adına 5 yıl boyunca, atık yağ üreticilerinden atık yağların toplanıp İZAYDAŞ, çimento fabrikaları, geri dönüşüm  ve bertaraf tesislerine taşınması hizmetini Tehlikeli Maddelerin Karayolu İle Taşınması Yönetmeliği’ne uygun lisanslı ve özel ekipmanlı 11 tanker ve 23 sürücü ile gerçekleştirecek.

Etiketler :