Onaylar Ekspress filosunu Renault Trucks T520 yüksek kabin çekiciler ile güçlendirdi

Onaylar Ekspress filosunu Renault Trucks T520 yüksek kabin çekiciler ile güçlendirdi

Onaylar Ekspress, Renault Trucks ile araç alımlarını ertelemeden filosunu güçlendiriyor.

Onaylar Ekspress Lojistik, frigofirik taşımacılık operasyonları için yeni Renault Trucks çekici alımı gerçekleştirdi. İki Renault Trucks T520 yüksek kabin çekici ile Onaylar Ekspress, şoförlerinin konforunu da gözetti. 

Başta yaş meyve-sebze olmak üzere Doğu Avrupa ülkelerine frigorifik taşımacılık yaptıklarını belirten Onaylar Ekspress Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Onay; “Diğer tüm frigofirik taşımacılık yapan lojistik şirketleri gibi biz de zamanla yarışıyoruz. Operasyon çizelgemize uygun olarak seferimizi tamamlamamız ve yeni yüke ulaşmamız gerekiyor. Zaten zaman yönetimi bizler için zorlayıcıyken operasyonlarımızın kesintiye uğramaması büyük önem taşıdığından filomuz için seçici davranıyoruz. Renault Trucks araçlarının performansı ve düşük bakım gerekliliği bizlere zaman kazanımı sağlıyor. Yakıt tasarrufu, yüksek kabin konforu ve güvenlik avantajları de cazip geldiği için iki yeni araç alımı gerçekleştirdik” şeklinde açıkladı. 

Reşit Onay; “Koronavirüs salgını sürecinde frigofirik taşımacılıkta büyük zorluklar yaşadık. Başlarda alınan önlemler nedeniyle teslimat zamanlarını yönetmek için çaba sarf ettik. İthalat-İhracat kısıtlamaları nedeniyle zorluklarla karşılaştık. Benzeri görülmemiş bir kriz dönemi yaşıyoruz ama işlerimizin de devam etmesi gerekiyor. Her zaman gıdaya ve gıda lojistiğine talep olacak. Bu nedenle filomuza yatırımı sürdürüyoruz” diye belirtti. 

Onaylar Ekspress’in araçlarını teslim eden Renault Trucks yetkili bayi Erman Ticari Araçlar’ın Genel Müdürü Emrah Deniz ise şu şekilde açıklamada bulundu; “Onaylar Ekspress, daha önce Renault Trucks T460 aracımızı filosunda kullanıyordu. Dolayısıyla araçlarımızı yakinen tanıyorlar. Bundan sonra da operasyonlarının kesintisiz devam etmesi için satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile her zaman yanlarında olacağız.” 

Etiketler :