Opel Combo Life “2019 Avrupa’da Satın Alınması En Mantıklı Otomobil” Seçildi

Opel Combo Life “2019 Avrupa’da Satın Alınması En Mantıklı Otomobil” Seçildi

Yeni Opel Combo Life AUTOBEST jürisi tarafından “2019 Avrupa’da Satın Alınması En Mantıklı Otomobil” seçildi. Jüri üyeleri özellikle otomobilin sunduğu fiyat/performanstan etkilendiklerini açıkladılar. 31 ülkeden gelen tecrübeli jüri üyeleri İtalya, Vairano yarış pistinde gerçekleşen final test sürüşleri sonrasında tercihlerini Combo Life’tan yana kullandılar. Opel’in yeni modeli aralarında adaptif cruise kontrol, sürücü yorgunluk tespit sistemi, 180 derece...

Yeni Opel Combo Life AUTOBEST jürisi tarafından “2019 Avrupa’da Satın Alınması En Mantıklı Otomobil” seçildi. Jüri üyeleri özellikle otomobilin sunduğu fiyat/performanstan etkilendiklerini açıkladılar. 31 ülkeden gelen tecrübeli jüri üyeleri İtalya, Vairano yarış pistinde gerçekleşen final test sürüşleri sonrasında tercihlerini Combo Life’tan yana kullandılar. Opel’in yeni modeli aralarında adaptif cruise kontrol, sürücü yorgunluk tespit sistemi, 180 derece geri görüş kamerasi, head up display ve yan koruma sistemi gibi ultra-modern teknolojiler sunuyor. Bunların da ötesinde yeni Opel Combo Life, binek otomobili dinamiklerine sahip sürüş keyfi ve konforunu LAV otomobili çok yönlülüğü ile birleştiriyor. Jüri üyeleri değerlendirmesinde, kullanım bedelleri, yedek parça bulunurluğu ve satış sonrası hizmet kalitesini de değerlendirdiler. Avrupa’da Satın Alınması En Mantıklı Otomobil ödülünü kazanmak için en verimli seçenek olmak gerekiyor ve bu konuda beşinci nesil Opel Combo rakipsiz olduğunu bu ödülle ispatlıyor.

Opel CEO’su Michael Lohscheller, “31 bağımsız AUTOBEST jüri üyesinin kararından büyük mutluluk duyduk. Yeni Opel Combo bir paranın karşılığında birden fazla otomobil sunuyor, bu özelliği ödüle layık görülmesinde önemli rol oynadı. Yeni Combo Life her türlü kullanıma mükemmel uyum sağlayabilen çok yönlü bir otomobil. Bu modelimiz önümüzdeki iki yılda sekiz yeni modeli pazara sunacağımız ürün atılımında da önemli rol üstlenecek” dedi.

Combo Life güçlü bir Opel geleneğini de sürdürüyor. Alman otomobili üreticisi daha önce bu ödüle iki defa daha layık görülmüştü. 2007 ve 2015’te Opel, Corsa modelleri ile bu ödülü kazanmıştı. AUTOBEST ödülleri 2000 yılından beri sahiplerini buluyor.