Otokar, Batman’a 24 adet otobüs teslim etti

Otokar, Batman’a 24 adet otobüs teslim etti

Otokar, teslimatta hız kesmiyor. Şehiriçi ulaşım için ürettiği araçlarla Türkiye’nin dört bir yanında belediyelerin filosunu güçlendiren Otokar, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en hızlı büyüyen şehirlerinden Batman’a 24 araçlık dev teslimat gerçekleştirdi. Batman Belediyesi'nin filosuna kattığı 20 adet Doruk LE ve 4 adet Sultan City, gerçekleştirilen geniş katılımlı bir törenle Batmanlıların hizmetine sunuldu.

Otokar, Batman Belediyesi’ne 20 adet Doruk LE ile 4 adet Sultan City teslimatı gerçekleştirdi. Gelişen sanayisi ve artan nüfusu ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en hızlı büyüyen şehirlerinden Batman'ın merkez ve ilçelerindeki toplu taşımacılıkta yeni bir dönem başlatacak olan araçların teslimatı, Batman şehirlerarası otobüs terminalinde geniş katılımlı bir törenle yapıldı.

Düzenlenen teslimat törenine Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, İşletme İştirakler Müdürü Adnan Yürük ve Otokar Kamu Bölge Satış Yöneticisi Yetka Doğan ve çok sayıda Batmanlı katıldı. Yeni araçların alımına ilişkin olarak Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batmanlılara daha rahat ve konforlu bir toplu ulaşım hizmeti vermeyi amaçladıkları için yeni otobüslerin alımını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Otokar güvencesi ile üretilen şehir içi yolu taşımacılığının 2 gözde aracı Doruk LE ve Sultan City ile ulaşımın daha konforlu gerçekleşeceğini belirten Otokar Kamu Bölge Satış Yöneticisi Yetka Doğan ise "Bugün Batmanlıların kullanımına sunduğumuz yeni araçlarımızla Batman Belediyesi'ndeki otobüs sayımız 46'ya ulaştı. Bir kez daha Otokar’ı tercih etmelerinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Araçlarımızın Batman’a, Batmanlılara hayırlı olmasını dileriz” dedi.

Etiketler :