Otokar'ın projesine ödül!

Otokar'ın projesine ödül!

Otokar, Koç Topluluğu bünyesinde düzenlenen "En Başarılı Koçlular" yarışmasında, "Portakal" projesi ile 'İş Birliği Geliştirenler' kategorisinde "En Başarılı Koçlular" ödülünü aldı. Dünyada benzeri bulunmayan uygulama, otomotiv sektörünün en önemli problemlerinden biri olan boyada portakallanmaya çözüm sunuyor

Koç Topluluğu’nun her sene vizyon ve hedeflerine ulaştıracak davranışlar ile en iyi uygulamaları ortaya çıkarmak ve ödüllendirmek amacıyla düzenlediği “En Başarılı Koçlular” yarışması dört kategoride düzenlendi. Otokar , “İşbirliği Geliştirenler” kategorisinde “Portakal” projesiyle 3’üncü oldu.

Bu yıl "Yaratıcı Yenilikçiler", "İşbirliği Geliştirenler", "Dijitalleşenler", "Çevreye ve Topluma Değer Katanlar" kategorilerinde projelerin değerlendirildiği yarışmada Otokar, geliştirdiği "Portakal" projesi ile dünyada bir ilke imza atarak, bugüne kadar kazandığı “En Başarılı Koçlular” ödüllerine yenisini ekledi.

"ARAÇ BOYALARINDAKİ PORTAKALLANMA TARİH OLACAK"

Otokar’a ödül kazandıran, dünyada benzer bir uygulamasının olmadığı “Portakal Projesi” otomotiv sektörünün en önemli boya problemlerinden olan portakallanma problemine çözüm sunuyor. Hayata geçirilen projede, yüzde 78 iyileştirme oranı ile portakallanma problemi ortadan kaldırılıyor. Portakallanma seviyesinin iyileştirilmesiyle iç ve dış müşteri memnuniyeti de artırılıyor. 

Etiketler :