Öykü Grup’tan İstanbul dışındaki yeni mezunlara istihdam fırsatı

Öykü Grup’tan İstanbul dışındaki yeni mezunlara istihdam fırsatı

Gümrük, lojistik ve sigortacılık sektörlerinde faaliyet gösteren Öykü Grup, "Anadolu Kaplanları" projesiyle Anadolu’da yaşayan, kariyer hedefleri doğrultusunda İstanbul’a gelmek isteyen yeni mezunlara, lojman imkanı ile birlikte istihdam fırsatı sunuyor.

Öykü Grup Genel Müdürü Hakan Duran, Anadolu’da yaşayan ve üniversite eğitimini tamamlamış, erkek aday yeni mezunlara yönelik istihdam yaratmak amacıyla Anadolu Kaplanları Projesini geliştirdi. Öykü Grup’tan yapılan açıklamada projedeki amacın başarılı yeni mezun adaylara ulaşarak, onların kariyer hedeflerine ulaşmalarında yardımcı olmak ve  şirket içi eğitimler sayesinde nitelikli personeller olmalarını sağlamak olduğu açıklandı. Tüm bu proje planlanırken adayların barınma sorunu da öngörülerek Öykü Grup tarafından ücretsiz lojmanlar hazırlandı. Ayrıca yabancı dil eğitimi de (İngilizce) yine ücretsiz olarak adaylara sağlanacağı belirtildi.

Öykü Grup olarak nitelikli eleman yetiştirmeye çalıştıklarını belirten Öykü Grup İnsan Kaynakları Müdürü Burçin Kopuz, “Anadolu Kaplanları” projesini Mayıs 2017’den beri sürdürdüklerini, 18 yeni mezunun  aldıkları şirket içi eğitimler  sonrasında  hava, kara, deniz lojistiği, mali işler, gümrük, kargo, depo, yurtiçi nakliye bölümlerinde görev alarak, Öykü’nün bir parçası olduğunu söyledi. Kopuz: "Ocak 2018 itibari ile yeni projemiz için görüşmelerimize başladık. Bu projenin daha fazla kişiye ulaşmasını istiyoruz. 2018 projesi için şu an görüşmelerimiz devam ediyor. Adaylara sosyal medya, öğrenci toplulukları ve kariyer portalları üzerinden ulaşıyoruz. Ayrıca adayları ik@oykulogistics.com mail adresine CV’lerini gönderdiklerinde de değerlendirmeye alıyoruz. Öykü Grup; Gümrük, Lojistik ve Sigorta alanında hizmet faaliyetlerini sürdürüyor. Bu nedenle İnsan Kaynakları Departmanı olarak, önceliğimiz Dış Ticaret, Lojistik, Uluslararası Ticaret, İşletme, Sigortacılık, Gümrük İşletme, Maliye bölümlerinden yeni mezun olmuş ve İstanbul dışında yaşayan adaylara ulaşmak” dedi.

Etiketler :